mojca fatur Odkrito.si

Partnerica Klemna Slakonje o ozadju "nerazumne" ...

molk naslovnica Foto Ziga Culiberg (1) Svet24.si

Miša Molk o življenju, hčerki in moških

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

csd, center za socialno delo Svet24.si

CSD pred zlomom: z motorko nad socialne delavce!

Horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: z lopatami do konca

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

franko bajc Njena.si

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

il
il
0 07.12.2018 10:04:58

Po Olimpiji se ČISTKA obeta še pri enem slovenskem prvoligašu: Dogovor s tremi sklenjen!

Drago Wernig - TAKA
Že nekaj časa je jasno, da bo igralski kader v posavskem prvoligašu v zimskem premoru doživel kar nekaj sprememb.

Zaradi denarnih težav je treba nekoliko oklestiti stroške moštva, ob tem pa trenutna ekipa ni pokazala tistega, kar se je od nje pričakovalo, zato takšna poteza niti ni presenetljiva, še več, je povsem pričakovana. Klub se je z nekaterimi igralci tako že dogovoril za sporazumno prekinitev sodelovanja, vendar pa sta se obe strani strinjali, da bo dogovorjeno začelo veljati po jutrišnjem gostovanju v Domžalah, kjer želijo Krčani priti do kakšne točke, s katero bi si nekoliko izboljšali izhodiščni položaj pred spomladanskim delom prvenstva.

Po naših informacijah so se s klubom za prekinitev sodelovanja gotovo že dogovorili (vsaj) trije nogometaši. Prvi je Miljan Škrbić, srbski napadalec, ki je v prejšnji sezoni zabil 12 golov, od tega jeseni že 10, v zadnjem zimskem prestopnem roku pa je bil tarča številnih klubov, vendar do selitve ni prišlo, tako da je ostal na Gubcu. Tudi poleti se je veliko govorilo o tem, da bo zapustil klub, a je vnovič ostalo samo pri besedah, naposled pa ni igral niti za Krško, zato je bilo slovo praktično neizbežno. Dvaindvajsetletnemu srbskemu napadalcu bi pogodba potekla naslednje poletje.

Spomladi ne bosta člana kluba niti hrvaški napadalec Nikola Mandić, ki je jeseni igral na 10 prvenstvenih tekmah (nobene ni odigral v celoti) in zabil en gol, niti bosansko-hercegovski branilec Slavko Brekalo, ki je igral na 15 tekmah, na zadnji z Gorico pa igrišče zapustil predčasno, ko je prejel močan udarec v predel kolena.

Značke: krško, prva-liga

Članki iz rubrike