ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

Drevo življenja Petisvet.si

Drevo življenja v nas aktivira spomin na to, kdo ...

Sapa, hlad, mraz, jutro Svet24.si

Po fantastičnem vremenu zdaj manj obetavne novice

meghan markle 2 Svet24.si

Dekleta bi rada nadoknadila: visoko noseča Meghan...

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

sanja grohar s sinčkom Njena.si

Sanja Grohar: Materinstvo jo je povsem spremenilo

il
il
0 07.12.2018 10:04:58

Po Olimpiji se ČISTKA obeta še pri enem slovenskem prvoligašu: Dogovor s tremi sklenjen!

Drago Wernig - TAKA
Že nekaj časa je jasno, da bo igralski kader v posavskem prvoligašu v zimskem premoru doživel kar nekaj sprememb.

Zaradi denarnih težav je treba nekoliko oklestiti stroške moštva, ob tem pa trenutna ekipa ni pokazala tistega, kar se je od nje pričakovalo, zato takšna poteza niti ni presenetljiva, še več, je povsem pričakovana. Klub se je z nekaterimi igralci tako že dogovoril za sporazumno prekinitev sodelovanja, vendar pa sta se obe strani strinjali, da bo dogovorjeno začelo veljati po jutrišnjem gostovanju v Domžalah, kjer želijo Krčani priti do kakšne točke, s katero bi si nekoliko izboljšali izhodiščni položaj pred spomladanskim delom prvenstva.

Po naših informacijah so se s klubom za prekinitev sodelovanja gotovo že dogovorili (vsaj) trije nogometaši. Prvi je Miljan Škrbić, srbski napadalec, ki je v prejšnji sezoni zabil 12 golov, od tega jeseni že 10, v zadnjem zimskem prestopnem roku pa je bil tarča številnih klubov, vendar do selitve ni prišlo, tako da je ostal na Gubcu. Tudi poleti se je veliko govorilo o tem, da bo zapustil klub, a je vnovič ostalo samo pri besedah, naposled pa ni igral niti za Krško, zato je bilo slovo praktično neizbežno. Dvaindvajsetletnemu srbskemu napadalcu bi pogodba potekla naslednje poletje.

Spomladi ne bosta člana kluba niti hrvaški napadalec Nikola Mandić, ki je jeseni igral na 10 prvenstvenih tekmah (nobene ni odigral v celoti) in zabil en gol, niti bosansko-hercegovski branilec Slavko Brekalo, ki je igral na 15 tekmah, na zadnji z Gorico pa igrišče zapustil predčasno, ko je prejel močan udarec v predel kolena.

Značke: krško, prva-liga

Članki iz rubrike