pia zemljič Odkrito.si

Huda poškodba znane slovenske igralke

Angelina Jolie Svet24.si

Zvezdniki, ki imajo zelo zanimive skrite talente

novaandreja Petisvet.si

Astro nasveti: od 10.12. do 16.12.2018

dete, dojenček, bolnišnica Svet24.si

Starša podhranjenega 10-mesečnega dojenčka ...

sneg, sani, termometer, zima Svet24.si

Če bodo padavine, bo snežilo! Vse je odvisno od ...

jernej kozan Njena.si

Zmagovalec Talentov po Hrvaški osvaja še Nemčijo

nina pušlar Njena.si

Razkrita skrivnost Nine Pušlar

nu
nu
0 07.12.2018 08:43:22

Bil je pomemben član Maribora, zdaj ga ni nikjer, Milanič pa pojasnjuje: Padel je v "kanal" ...

Drago Wernig - TAKA
Dobršen del jesenskega dela sezone je bil Martin Kramarič poškodovan in Darko Milanič ni mogel računati na svojega mladega krilnega nogometaša.

A zdaj je 21-letnik že kar nekaj časa zdrav, pa ni niti blizu prvemu moštvu Maribora. Še več, Kramarič ne uspe priti niti na klop za rezervne nogometaše. Tam je nazadnje sedel v šestem krogu na domači tekmi s Celjem, ko ni dobil priložnosti za igro. Pravzaprav je do zdaj Kramarič odigral samo tri prvenstvene obračune v novi sezoni, na vseh treh je začel v začetni enajsterici in v tem času prispeval dve asistenci. Na naslednjih treh dvobojih je imel vlogo rezervista, nato je poniknil.

»Uhhh. S Kramo je tako: po navadi zelo dobro začne priprave. In je med pripravami eden tistih, ki zelo zelo opozarjajo nase. Poletne priprave je opravil izredno dobro, bil tudi zaradi tega, ker je tako dobro igral, v prvem planu,« je Milanič začel razlago o svojem varovancu. »Manjkala je konkretnost. Premalo zadetkov, premalo podaj. Potem se je zgodila poškodba, ki ga je zelo dolgo vrgla iz tira. Ko se karte premešajo, ko pride nekdo drug naprej in je uspešen, se je težko vrniti. Mislim, da je to normalna pot teh ’mulcev’, ki imajo lepe, dobre trenutke, nato pa padejo v ’kanale’. Toda Kramarič zdaj ni več pretirano mlad, tako da bo moral izkoristiti priložnost, ki jo bo zagotovo dobil med pripravami. Konkretnost, statistika, poleg vsega drugega, mora biti,« je še dodal.

Značke: kramarič, maribor

Članki iz rubrike