natasa ralijan tic gasper Odkrito.si

Bivša partnerica Gašperja Tiča nikogar ne ...

Severina Kojić Svet24.si

Veselje v družini Kojić: Severina delila veselo ...

ženska Petisvet.si

9 stvari, ki lahko naš dom uničijo, ali pa ...

potres, filipini, 22. 3 Svet24.si

FOTO: »Mogoče jih je slišati, kako kričijo od ...

Jelena Krsmanović Marjanović Svet24.si

FOTO: Jeleni pred smrtjo iznakazil obraz

filip-flisar_bobo_08.01.17 Njena.si

Filip Flisar se je skoraj zaletel v jadrnico

4_Isaac in Patricija_fb Njena.si

Žena Isaaca Palme je prelepa nosečka

nu
nu
0 07.12.2018 08:50:23

ŠOKANTNO! Zvezdnik Liverpoola je bil že tako obupan, da se je že poslovil in NAPISAL OPOROKO

Profimedia
Z Nizozemske prihajajo poročila, ki zdajšnjega zvezdnika Liverpoola Virgila van Dijka orišejo v neki povsem drugi luči.

O tem se je razgovoril zdajšnji trener rezervnega moštva Groningena Dick Lukkien, ki je takrat bdel nad nogometaši nekdanjega moštva Tima Matavža. 

Virgil van Dijk je bil leta 2012 star 20 let, po tekmi z Excelsiorjem pa je nenadoma zbolel. Najprej so mislili, da z njim ne bo nič hudega, pa se je hitro zapletlo, kot je v intervjuju za FourFourTwo dejal prej omenjeni trener. 

"Najprej smo mislili, da ima gripo. Doma je bil nekaj dni, ampak bolečina se je stopnjevala. Šel je v bližnjo bolnišnico, kjer pa niso odkrili nič ter ga poslali domov," je začel in nadaljeval. 

Nizozemec seveda ni imel gripe, je pa bolehal z razlitim slepičem, vnetjem ledvic in vnetjem potrebušnice (peritonitis). 

"Bolečina je bila vse hujša, šele njegova mati je kasneje dejala, da je s sinom res nekaj hudo narobe."

"Odpeljala ga je v drugo bolnišnico, kar je bilo odločilnega pomena, da so fantu rešili življenje."

Lukien je bil nato šokiran, ko je videl van Dijka čez nekaj časa ter v kakšni podobi ga je zagledal. "To ni bil več hrust od človeka, bil je povsem posušen. Na srečo je dokaj hitro okreval in se postavil na noge."

Van Dijka so morali v bolnišnici urgentno operirati, s čimer je izgubil zadnja dva meseca sezone. Nizozemec je v tistem času bolečin in ležanja v postelji celo napisal oporoko.

"Še vedno se spomnim ležanja v bolniški postelji. Vse, kar sem videl, so bile cevi, ki so visele iz mene. Moje telo je bilo zlomljeno, nič nisem mogel storiti," je leta 2012 dejal van Dijk, kot so ob zadnjem razkritju izbrskali v nizozemskih medijih. 

"V tistih časih so v moji glavi krožili številni grozni scenariji. Moje življenje je bilo ogroženo. V določenem trenutku sem moral podpisati dokumente. V oporoki je bilo zapisano, da bo del denarja, ki sem ga zaslužil, šel k mami, ampak o tem nihče ni želel govoriti. Morali smo to storiti, če bi se moje življenje izteklo," je še pristavil nizozemski branilec v šokantnem razkritju. 

van dijk
vszi

Članki iz rubrike