Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 05.12.2018 09:42:26

Kaj se bo zgodilo z Ibraimijem? V Domžalah niso zadovoljni, zadovoljen ni niti Makedonec ...

alesfevzer.com
Medtem ko se Simon Rožman in njegovi varovanci pripravljajo na zadnjo preizkušnjo v prvem delu sezone – v soboto bodo na domačem igrišču merili moči s Krškim –, v klubskih pisarnah ob Kamniški Bistrici kakopak že razmišljajo tudi o osvežitvi igralske zasedbe med zimskim oddihom. Kakšne naj bi bile spremembe, je za Ekipo SN razkril športni direktor dvakratnih prvakov.

»Seveda se bo kaj dogajalo. Tako kot se vedno,« se je odzval Matej Oražem, ko nas je zanimalo, kako živahno naj bi bilo kadrovanje dvakratnih prvakov med zimskim prestopnim rokom. »V tem trenutku nimamo dogovorjenega še ničesar, se pa odpirajo določene zadeve za posamezne igralce. Za nekatere obstajajo možnosti, da bi naredili korak naprej v svojih karierah, na drugi strani seveda razmišljamo tudi o tem, da bi dopolnili zasedbo,« je nadaljeval športni direktor Domžal.

Končne odločitve še ni


V zadnjih dneh se je precej ugibalo o nadaljnji usodi Agima Ibraimija, ki mu bo 31. decembra kot edinemu igralcu iz aktualne zasedbe potekla pogodba. »Nekaj pogovorov smo že opravili, nekaj jih še bomo, treba je preveriti trenutno stanje z obeh strani. On ni igral toliko, kot bi si želel, njegov učinek ni bil takšen, kot bi si želeli mi. Nedvomno se bo treba resno pogovoriti, vendar je tudi v zvezi s tem časa še dovolj. Nobene dokončne odločitve še ni, zadeva za zdaj ostaja odprta. Verjamem, da bomo našli rešitev, s katero bomo zadovoljni vsi, to je od nekdaj naše vodilo,« je razkril domžalski športni direktor in spregovoril tudi o morebitnih odhodih in prihodih.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMOV SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: domžale, oražem, ibraimi

Članki iz rubrike