Klemen Janežič - OBREZ!!! Odkrito.si

Znan Slovenec na urgenci s hudimi poškodbami

horoskop, nebesna, znamenja, astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 24. maja

mihael žmahar Petisvet.si

KAR SE RAZTEZA ONSTRAN ZAVEDANJA, JE OSUPLJIVO

zzzs Svet24.si

Dodatne plenice in posteljne predloge ljudem z ...

thordis-elva 2 Svet24.si

S svojim posiljevalcem je napisala knjigo o ...

spela in gregor Njena.si

Osamljeni Gregor Špele ne čaka doma

tarik Njena.si

Jutri vas bo Delovna akcija pretresla!

Jure Bohorič
Jure Bohorič
3 05.12.2018 09:05:07

Čistka za vsako ceno: Ivačič na izhodnih vratih, Olimpija bi ga rada prodala kar v ZDA!

Potem ko je zaradi sramotnega poraza v Kidričevem besni Milan Mandarić javno napovedal, da bo že v kratkem dokončno odklenkalo številnih po njegovem mnenju močno preplačanim nogometašem Olimpije, se javnost kakopak sprašuje predvsem to, kdo vse bo del temeljite zimske čistke pri aktualnem prvaku Slovenije.

Kot eden prvih naj bi odšel izkušeni branilec Aris Zarifović, ki je po naših informacijah že dogovorjen za prestop na Tajsko, tik pred prekinitvijo pogodbe je menda tudi hrvaški napadalec Ivan Lendrić, prav tako pa je na odstrelu večina tistih, ki se bližajo koncu svojih pogodb. Takšnih je v Stožicah kar nekaj, tudi kapetan Branko Ilić in zvezdnik Rok Kronaveter, ki naj bi bila vodji »upora« igralcev proti upravi kluba. Le še nekaj mesecev bodo predvidoma člani Olimpije tudi Dino Štiglec, Goran Brkić, Nik Kapun, Aljaž Krefl, Nejc Vidmar in tudi Aljaž Ivačič.

Prav okrog obeh vratarjev zeleno-belih se je v zadnjem času pri Olimpiji dogajalo veliko – in se še vedno. Toda v upravi Olimpije se še zdaleč ne trudijo, da bi oba podpisala novo pogodbo, saj je ideja vodilnih mož zmajev jasna: v klubu bo ostal le eden. Kot delnice kotirajo v tem trenutku, bo to skoraj zagotovo Nejc Vidmar, pa čeprav je Aljaž Ivačič že dlje časa številka ena.

No, v zadnjem času si je precej ogrozil do pred kratkim nedotakljiv status, saj je – roko na srce – na nekaj preteklih tekmah prejel nekaj sila poceni zadetkov. Brez težav in brez zavor bi lahko govorili o padcu v formi, toda za tem se skriva še marsikaj zanimivega. V prvi vrsti to, da njegove misli že kar nekaj dni niso zgolj pri nogometu, marveč tudi pri morebitnem prestopu. Kam? V Združene države Amerike!Klub, ki ga napaja nesramno bogata družina
Kot smo izvedeli, je Ivačič prejel zanimivo ponudbo; v svoje vrste ga vabi klub Portland Timbers, ki nastopa v severnoameriški ligi MLS.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBRETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike