Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
7 04.12.2018 22:16:53

CIRKUS PRI OLIMPIJI: Barišić tik pred tem, da DOBI NOGO, Mandarić naj bi že imel pripravljeno ZAMENJAVO ZANJ!

Grega Wernig
Olimpija bo pogoltnila še enega trenerja.

Ilija Stolica, Aleksandar Linta, Safet Hadžić, Zoran Barišić in ... Kdo bo peti po vrsti, ki se bo v tej sezoni usedel na klop Olimpije? Barišićeva usoda naj bi bila sicer že zapečatena, tako pravijo in naše informacije in pisanje Nogomanie. Predsednik Olimpije Milan Mandarić se je odločil pokončati naslednjega trenerja v nizu, praktično nihče več ne šteje, koliko jih je že odpustil in zamenjal, odkar je na čelu ljubljanskega kluba.

Barišić, ki je kot trener Olimpije izgubil le na eni tekmi (!), naj bi uradno službo izgubil jutri, če ne jutri, pa zagotovo v kratkem. Ključno vprašanje pa je seveda, kdo ga bo zamenjal. Kot smo izvedeli, ima Mandarić na mizi dve možnosti, med katerima precej koleba. Slabo finančno stanje narekuje idejo, da bi se na klop usedel nekdo od trenerjev, ki so že na plačilnem seznamu kluba. To bi lahko bil dežurni gasilec Safet Hadžić, to bi lahko bil tudi trener mladincev Robert Pevnik. Za takšno rešitev naj bi v prvi vrsti navijali ljudje, ki so odgovorni za finančni del kluba.

Hkrati naj bi Mandariću svojega kandidata ponujal tudi novi vodja mladinskega pogona Fabijan Komljenović, ki po naših informacijah že nekaj dni pospešeno lobira pri predsedniku, da bi ta najel kar - Igorja Jovićevića! Gre za nekdanjega trenerja Celja, ki bi Olimpijo skorajda že prevzel po slovesu Igorja Bišćana. Tedaj je bil nekoč član Reala iz Madrida sprva celo glavni favorit, a si je Mandarić tik pred zdajci premislil in raje najel Stolico.

Ob tem je zanimivo, da imata Komljenović in Jovićević več skupnega, kot se zdi na prvi pogled. Še nedolgo tega sta bila namreč sodelavca pri Dinamu, kjer sta skupaj vodila drugo ekipo zagrebškega velikana. Jovićević je bil trener in to vlogo opravlja še vedno, Komljenović je bil do selitve v Ljubljano njegov pomočnik. Jovićević bi bil seveda neprimerno dražja rešitev za Olimpijo, ne nazadnje je pogodbeno vezan na Dinamo. Vprašanje torej, če si ga Olimpija sploh lahko privošči, glede na to, da je že tako ali tako dolžna večini klubov, s katerimi je sodelovala v zadnjem času. Več o tem pa v sredini tiskani izdaji časnika Ekipa SN, ki je na voljo tudi na spletni strani Trafika24.si!

jovicevic af
alesfevzer.com

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike