GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 03.12.2018 10:11:24

Mandarić v pričakovanju VELIKE ZMAGE, ki bi pomenila KONEC NJEGOVE PUSTOLOVŠČINE pri Olimpiji?!

Ranko Suvar / CROPIX
Milan Mandarić v velikem pričakovanju.

Nedeljski drug krog županskih volitev je razrešil večino dilem, le v Kopru je še vedno napeto, da bi težko bilo bolj. Po za zdaj preštetih glasovih sta aktualni župan Boris Popovič in njegov hud rival Aleš Bržan praktično izenačena. Bržan naj bi imel vsega 12 glasov prednosti! Tako bodo odločile šele glasovnice, prispele po pošti; teh naj bi bilo okrog 50.


Razplet napetih koprskih volitev zagotovo pozorno in na trnih spremlja tudi Milan Mandarić. Predsednik Olimpije je pred časom kar sam podal svoje mnenje o tem, kdo bi moral slaviti, hkrati je brez dlake na jeziku pozval vse Koprčane, naj glasujejo proti Popoviču. Ne dobesedno, toda njegove besede niso puščale dvomov. "Žal mi je, da je nogomet na Obali danes v tako skromnem stanju zaradi arogantnega in brezobzirnega župana, ki je iz kluba pregnal mnoge ljudi, ki so delali v njegovo dobro, pripeljal pa je ljudi sumljivih moralnih in drugih načel, ki škodujejo nogometu, a služijo županu. Ni moj slog, da komentiram dogajanje drugje, toda v koprskem županu vidim znani filmski lik Borata," je oktobra za Slovenske novice dejal Mandarić in odločno poudaril: "Ponovno sem pripravljen pomagati nogometašem in vsem, ki imajo radi nogomet v Kopru in so z mano v stiku. To bom tudi storil, ko Boris Popovič ne bo več župan."

Če bo torej na volitvah slavil Bržan, mar to pomeni, da bo Mandarić svojo pozornost v slovenskem nogometu iz Ljubljane oziroma Olimpije spet preusmeril v Koper? Vsekakor bo zanimivo videti, kaj sledi ... 

Članki iz rubrike