volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 26.11.2018 08:32:03

DARKO MILANIČ o IZJEMNI številki in prednosti pred OLIMPIJO: Povem vam, zakaj je tako in kaj moramo ŠE STORITI

Grega Wernig
Vijoličasti imajo po 12. zmagi na vrhu lestvice šest točk prednosti.

Mariborčani so se za letos poslovili od Ljudskega vrta, poslovili so se z 12. prvenstveno zmago, Krčane so ugnali s 3:0. "Mislim, da so gledalci z aplavzom za to zmago in za vse, kar so fantje storili v celotnem delu, povedali veliko," se je odzval Darko Milanič.

Vijoličasti so bili znova učinkoviti, v dozdajšnjem delu prvenstva so dosegli že okroglih 50 golov. Izjemna številka! "To pove veliko. Fantje garajo in potem pride do tega. Igramo večinoma s štirimi napadalci, morda nam je v določenem trenutku težje priti do žoge, smo pa izjemno nevarni, ko jo imamo. Ko nasprotnik med tekmo pade, ko ga z ritmom v igri odpremo, pridejo še bolj do izraza naše kvalitete in dosegamo veliko golov,"  pravi primorski strokovnjak.

maribor gw
Grega Wernig

Z novim uspehom so 14-kratni prvaki povečali prednost na vrhu lestvice, po remiju zeleno-belih z Muro imajo pred Olimpijo šest točk naskoka. "Pomembno je, da imamo lepo prednost, a nas ne sme umiriti pri tem, kar delamo. Zavzeto se moramo boriti še naprej, da bi to razdaljo pred zasledovalci tudi obdržali. Doslej je bilo odlično, kar smo opravili. Naša naloga je, da to ponavljamo in se ne ustavimo. Da delamo s popolno osredotočenostjo tudi v prihodnje in da ostanemo, kjer smo. Čaka nas še 180 minut v gosteh, zahtevnih 180 minut," poudarja trener Maribora.

Članki iz rubrike