GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

ro
ro
0 19.11.2018 08:06:41

Ante Šimundža RAZKRIVA podrobnosti ŠOKA v FAZANERIJI. LUKA BOBIČANEC v najslabšem primeru šele ...

Drago Wernig - TAKA
Muraši bodo zadnje tri tekme v jesenskem delu prvenstva odigrali brez nadvse pomembnega člena ekipe.

V Fazaneriji in zlasti okrog nje je v zadnjih dneh po odličnih dosežkih črno-belih in v pričakovanju invazije na prestolnico prevladovalo idilično oziroma evforično ozračje, ob koncu tedna pa so muraši doživeli šok. Hud udarec! Ante Šimundža na zadnjih treh jesenskih preizkušnjah (Olimpija v gosteh, Celje in Triglav doma) ne bo imel na voljo enega od najpomembnejših členov ekipe, na sobotnem dopoldanskem treningu se je poškodoval Luka Bobičanec, medžimurski vezist ima počeno stopalnico.

"Na takšne stvari nimaš vpliva. Preprosto se zgodijo in lahko se zgodijo kjerkoli," se je odzval Ante Šimundža in razkril, na kakšen način je ostal brez močnega aduta. "Ni bilo dvoboja ali posredovanja katerega od soigralcev, Luka se je poškodoval ob strelu na gol. Kot sem že dejal, se takšne zadeve pač pripetijo."

bobicanec ac
Aleš Cipot/Fotolens
Prisilni počitek naj bi predvidoma trajal vsaj dva meseca. "Seveda si želimo, da bi bil nared za začetek priprav na drugi del sezone. To je optimistična napoved, v najslabšem primeru bi moral biti za največje napore znova sposoben sredi zimskih priprav. Prav gotovo pa bomo v sodelovanju z zdravniki poskrbeli, da bo lahko čim prej skrbel za svojo kondicijo, vadbo bomo prilagodili poškodbi," pravi mariborski strokovnjak na črno-beli klopi.

Niti najmanjšega dvoma ni o tem, da bo odsotnost Luke Bobičanca velik primanjkljaj, muraši so doživeli boleč udarec. "Vsak igralec v naši zasedbi nam pomeni veliko. Od prvega do zadnjega. Drži, da je Luka Bobičanec pomemben člen ekipe, ki smo ga denimo pogrešali že na zadnji ligaški preizkušnji proti Gorici. Težko ga je nadomestiti, a smo tega sposobni. Prav gotovo bomo naredili vse, da bi se ustrezno odzvali in našli pravšnje rešitve," je odločen trener Mure.

Članki iz rubrike