andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
1 18.11.2018 15:20:25

ŠOK! Zvezdnik Barce gre na ZDRAVLJENJE ODVISNOSTI! Ni zaspal - na boste verjeli, ZAKAJ ZAMUJA

Španski športni dnevnik AS je ekskluzivno razkril ozadje dogajanja okrog Ousmana Dembeleja.

Kot je znano, je francoski nogometaš pred dobrim tednom dni dvignil veliko prahu, ko se na zadnjem treningu pred prvenstveno tekmo ni pojavil na treningu, pa tudi oglasil se ni. Ko je klub k njemu domov poslal zdravnika, ga je našel v postelji s hudimi želodčnimi težavami. Obveljalo je, da je Francoz zbolel in je mislil, da mu ni treba poklicati v klub, da bi to sporočil. No, izkazalo pa se je, da je resnica še bolj bizarna. 

Potem ko je sredi tedna nemški Bild razkril fotografije stanovanja, ki ga je za seboj pustil Dembele in iz katerega več kot leto dni ni odnesel smeti vključno z ostanki hrane in izdelki s pretečenim rokom uporabe, je AS zdaj razkril neverjetno zgodbo o noči pred zamudo. Dembele jo je očitno prebedel ob igranju video igric s prijatelji in nažiranjem s prigrizki, njegov načrt pa je bil oditi neposredno na trening. Brez spanja. A je zaspal. Brez budilke.

Želodčne težave je resnično imel, a je bilo vnetje posledica nočnega dogajanja, predvsem pa je bilo posledica tega, da je bilo takih noči v zadnjem času kar nekaj. Kot piše AS, Dembele sploh ne hodi ven iz hiše, odpustil je vse osebne pomagače, ki mu jih je namenil klub, druži pa se le s skupino francoskih mladeničev, ki k njemu domov hodijo igrat video igrice. Tudi po več kot 24 ur v kosu, nad čemer je Barca še posebej zgrožena.

Tako zelo, da so odgovorni prepričani, da Dembele potrebuje pomoč. Kot piše AS, so se že odločili, da ga bodo poslali na zdravljenje odvisnosti od igranja video igric, novico pa so z veliko mero zaskrbljenosti sprejeli tudi v Angliji, kjer je kar nekaj klubov želelo spraviti Dembeleja v svoje vrste, če bi se ga Barcelona odločila prodati.    

Članki iz rubrike