pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

dm
dm
2 14.11.2018 20:09:18

MARTIN MILEC preživlja DRAMO! Kakšna je SKRIVNOSTNA POŠKODBA, kdaj bo spet lahko igral?

Drago Wernig - TAKA
Pri Mariboru so imeli v zadnjih letih kar nekaj nenavadnih poškodb, ob katerih so debelo gledali vsi. Od trenerja, športnega direktorja, fizioterapevtov in celo zdravnikov. Zdaj se nekaj podobnega dogaja z Martinom Milcem.

Se spomnite poškodbe nesrečnega Denisa Šmeja, ki je vnovič poškodovan? Ne te zadnje, ki jo je dobil ob koncu prejšnje sezone v dresu Aluminija, za katerega je igral s statusom posojenega nogometaša vijoličastih, pač pa ene prej, ko je igral za Maribor. Štajerci so bili prepričani, da z njim ni nič hujšega, napovedovali so, da bo nazaj v le nekaj dneh, pa je 24-letni osrednji branilec, ki lahko igra tudi na položaju desnega bočnega branilca, skupaj izgubil skorajda leto dni. Dolgo časa pri Šmeju zdravniki sploh niso vedeli, kaj točno je narobe z nekdanjim branilcem Kopra, zato se je rehabilitacija tako zelo zavlekla. Zdaj se nekaj podobnega dogaja z Martinom Milcem …

Svetlolasi desni bočni branilec se je poškodoval na prvi prvenstveni tekmi v novi sezoni, ko je na gostovanju v Velenju med polčasom ostal v slačilnici, to je bila njegova zadnja tekma za vijoličaste. Tudi pri njem so bile napovedi sprva precej optimistične, a so se iz dneva v dan spreminjale v vse bolj pesimistične. Vse skupaj je prišlo celo tako daleč, da je moral Zlatko Zahović pripeljati novega desnega bočnega branilca, ki ga je našel v Denisu Klinarju. Milec je šel medtem na rehabilitacijo, o njegovi poškodbi pa je znal Darko Milanič povedati le to, da česa takšnega še ni videl in da gre za zelo zapleteno in težko opisljivo poškodbo. No, vmes se je občasni slovenski reprezentant vrnil na treninge in mariborski strateg je priznal, da ga je želel na tekmi s Triglavom končno spet postaviti na igrišče. A se je v tednu pred tekmo s Kranjčani Milec znova poškodoval.

martin milec dw
Drago Wernig - TAKA
"Ne znam vam povedati, kaj točno je narobe z njim. Boli ga nekje v predelu dimelj, ne vemo točno, zakaj. Naši zdravniki bodo morali to najprej ugotoviti, da lahko potem rešimo njegove težave," nam je po tekmi s Triglavom dejal Darko Milanič, ki na Milca še vedno ne more računati. In nanj po njegovih besedah ne bo računal več v jesenskem delu. "Ne, mislim, da ne bo nared za igro. Želimo si, da bi ga uspeli tako dobro pripraviti, da bi na zimski premor odšel že zdrav in da bi potem brez kakršnihkoli težav lahko začel zimske priprave. To je najbolj verjeten scenarij," je še dodal trener vijoličastih.

Članki iz rubrike