900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

dm
dm
12 03.11.2018 08:38:09

Darko Milanič tokrat v SARKASTIČNEM TONU še enkrat UDARIL PO SODNIKIH!

Martin Metelko
Trener Maribora je znova napadel sodnike.

Da pri Mariboru niso zadovoljni s sojenjem v slovenski prvi ligi je jasno. Darko Milanič je včeraj še enkrat več izrazil nezadovoljstvo nad delivci pravice, tokrat je udaril po glavnem sodniku dvoboja med Domžalami in Mariborom Andrejem Žnidaršičem.

Verjetno ste analizirali tekmo z Domžalami. Kakšno se vam je zdelo sojenje?
Imamo pripombe. Prekratek podaljšek, čeprav nam je to na koncu odgovarjalo. Zelo diskutabilen prekršek nad Santosom v kazenskem prostoru Domžal. Rumeni karton Sikoška nad Santosom, ko ga je Sikošek objel. Naši rumeni kartoni so bili zasluženi. Sojenja vsekakor ne morem oceniti kot dobrega in upam, da bo v naslednjih tekmah sojenje povsod odlično.

Vas je strah, da se vam bodo poskušali sodniki maščevati zaradi tiskovne konference?


Mi teh misli nimamo, vendar je dejstvo, da jih vi imate. To pomeni, da nekaj ni v redu, če imate takšne misli. Jaz jih nimam. Takrat smo želeli samo opozoriti in opozarjali bomo dalje.

Ste se z varovanci pogovarjali o prejetih kartonih, da jih ne bi bilo preveč?
Da, seveda. Če pogledamo kriterij … Mešanović dobi rumeni karton v derbiju za malenkost, zdaj ga Sikošek ne dobi za objemanje, zaustavljanje akcije. Velikokrat se nam na tekmi zgodi, da zahtevamo veliko agresivnost, da želimo igrati evropski nogomet. Naj bo kriterij samo tak, da bomo vedeli, kako se obnašati. Pa si bomo mi nabrali kartone, a si jih bo tudi nasprotnik. To je čisto enostavno. Kriterij naj bo enak, da bomo vedeli, kaj je rumeni karton in kaj ni. Veliko kartonov smo si nabrali, pa nimam občutka, da smo grobi. Vse kaže, da bomo morali biti kot ekipa bolj grobi, da se bo vse skupaj nekako zabrisalo. Še posebej, če je obrazložitev, da mora biti morebiten drugi rumeni karton bistveno večje intenzivnosti kot prvi. To pomeni, da če je prvi karton zelo velike intenzivnosti, na meji z rdečim, potem ni drugega rumenega, ne?! To je recimo obrazložitev sodnikov, tako jih učijo.

Vas moti, da si je Mešanović kot napadalec tako hitro nabral kartone?
Seveda. Če govorimo samo o prejšnjem rumenem kartonu, ni obstajal.

Članki iz rubrike