Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 02.11.2018 21:34:25

IZJEMEN dosežek bivšega napadalca MURE in MARIBORA. Kar 10 ekip je doseglo manj golov od njega!

Drago Wernig - TAKA
Enaintridesetletni napadalec je v odlični formi.

Njegove sposobnosti smo dodobra spoznali na slovenskem prvoligaškem prizorišču. Najprej v dresu Mure, nato Maribora. In dejstvo je, da kakovost Nusmirja Fajića ni vprašljiva, a kaj, ko je nase opozarjal tudi izven igrišča.

V tej sezoni visoki napadalec brani barve kluba, ki je bil v času nekdanje skupne države nadvse priljubljen. Zvestobo je obljubil Veležu iz Mostarja, ki tekmuje v drugem kakovostnem razredu tekmovanja v Bosni in Hercegovini, vendar z enim samim ciljem, da se uvrsti med prvoligaše.

Za zdaj zasedbi iz mesta s slovitim starim mostom kaže odlično, Velež je po 12 odigranih krogih brez poraza prepričljivo na vrhu lestvice, ogromen del zaslug za to pa pripada Nusmirju Fajiću, ki je daleč najboljši strelec lige. V polno je zadel že 16-krat, kar je prav gotovo izjemen dosežek. ‘Stroj za gole’ mu pravijo v domovini in to upravičeno, saj je v dozdajšnjem delu prvenstva kar 10 ekip doseglo manj golov od njega.

"Nisem pričakoval takšnega začetka. Drži, da sem napovedal, da bom dosegel 20 golov v sezoni, toda zdaj sem že pri 16, tako da za uresničitev tega cilja ne bom imel večjih problemov. Imamo dobre igralce, igramo napadalno, za zdaj je vse odlično. Smo na dobri poti proti prvi ligi," pravi Nusmir Fajić.

Članki iz rubrike