favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 12.10.2018 11:14:33

Mariborčani, POZOR! Milanič bo končno spet PREDSTAVIL (velikega) aduta za PRIHODNOST

Darko Milanič
Drago Wernig - TAKA
Pred nogometaši Maribora je prijateljska tekma.

Mariborčani bodo reprezentančni premor izkoristili za prijateljsko tekmi, ki bo odigrana v Ljudskem vrtu. Tam bo gostoval hrvaški prvoligaš Gorica, ki je bil pred dnevi usoden za Matjaža Keka, trener vijoličastih Darko Milanič pa je pojasnil, zakaj si bo tekmo splačalo ogledati v živo.

Po dolgem času si bo namreč dres Maribora nadel tudi Nardin Mulahusejnović. Mladi napadalec iz Bosne in Hercegovine na uradni derbi v dresu štajerskega velikana še čaka, doslej je priložnost dobil le, ko tekma ni štela za točke. Zdaj bo temu spet tako in zanimivo bo videti, ali bo Mulahusejnović prepričal Milaniča, da je prav on lahko tisti, ki bi znal dostojno zamenjati sveže poškodovanega Jana Mlakarja.

"Izkoristili bomo priložnost za porazdelitev minut. Ker vsi še niso okrevali, bodo nekateri fantje, ki igrajo več, tudi tokrat v pogonu. Sicer pa je namen, da dobijo v soboto dovolj minut tisti, ki jih niso imeli v zadnjem obdobju. Pomembno bo, da bo igral Tavares, ki po tistih vmesnih težavah s poškodbo že nekaj časa ni odigral celotne tekme, minute potrebujejo Rajčević, Klinar, Felipe Santos, Pirić, Cretu, priložnost bo dobil tudi Mulahusejnović. Čaka nas koristna preizkušnja, potem pa nadaljujemo z delom po predvidenem programu do dvoboja z Gorico prihodnjo soboto," je pojasnil Primorec na začasnem delu v Mariboru.

Dvajsetletni Mulahusejnović se je k Mariboru sicer preselil letos poleti, menda za odškodnino v višini 150.000 evrov. V pretekli sezoni se je izkazal v dresu Zrinjskega, za klub iz Mostarja je odigral 17 ligaških tekem, na katerih se je med strelce vpisal sedemkrat.

mulahusejnovic
Drago Wernig - TAKA

Članki iz rubrike