miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
3 12.10.2018 10:47:11

V LJUDSKEM VRTU SE DRŽIJO ZA GLAVO: Milanič razkril VELIKE TEŽAVE vijoličastih! In to pred DERBIJEM!

Velike težave za Maribor.

Med reprezentančno pavzo je Darko Milanič upal, da bo lahko v polni pogon spravil nogometaše, ki so bili v zadnjem času na stranskem tiru. Toda njegov načrt se je izjalovil, kar je primorski strateg priznal v pogovoru za uradno klubsko stran kluba. "Menili smo, da bomo med tem premorom več lahko delali v skoraj popolni zasedbi, a še ne gre. Najbližji povratku na igrišče je Šuler, Milec še vedno ne more vaditi s polno obremenitvijo in ostaja pri programu z manjšim obsegom. Tudi Kramarič še ni tako daleč, da bi lahko treniral, Doumbia pa se nam bo pridružil v prihodnjem tednu," je dejal Milanič. 

Nato pa razkril nekaj, kar bo vse mariborske navijače pahnilo v obup. Poškodba Jana Mlakarja, ki je zapustil reprezentanco do 21 let, namreč sploh ni tako zelo nedolžna. "Jan je, žal, zaradi poškodbe ramena hitro zaključil reprezentančno akcijo. Poškodba mu ne dovoljuje nobene aktivnosti, tako da na naslednjih tekmah ne bi mogel igrati. Da bo v primernejši oskrbi, se je iz reprezentančne baze vrnil v Ljudski vrt in tukaj obiskuje terapije," je razkril Primorec. 

Če k poškodbi Mlakarja dodamo še težave Luke Zahovića, potem je jasno, da Milanič v teh dneh ne spi mirno. Še posebej, ker se bliža drugi večni derbi v sezoni.

Značke: milanič, marribor

Članki iz rubrike