kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 12.10.2018 10:47:11

V LJUDSKEM VRTU SE DRŽIJO ZA GLAVO: Milanič razkril VELIKE TEŽAVE vijoličastih! In to pred DERBIJEM!

Velike težave za Maribor.

Med reprezentančno pavzo je Darko Milanič upal, da bo lahko v polni pogon spravil nogometaše, ki so bili v zadnjem času na stranskem tiru. Toda njegov načrt se je izjalovil, kar je primorski strateg priznal v pogovoru za uradno klubsko stran kluba. "Menili smo, da bomo med tem premorom več lahko delali v skoraj popolni zasedbi, a še ne gre. Najbližji povratku na igrišče je Šuler, Milec še vedno ne more vaditi s polno obremenitvijo in ostaja pri programu z manjšim obsegom. Tudi Kramarič še ni tako daleč, da bi lahko treniral, Doumbia pa se nam bo pridružil v prihodnjem tednu," je dejal Milanič. 


Nato pa razkril nekaj, kar bo vse mariborske navijače pahnilo v obup. Poškodba Jana Mlakarja, ki je zapustil reprezentanco do 21 let, namreč sploh ni tako zelo nedolžna. "Jan je, žal, zaradi poškodbe ramena hitro zaključil reprezentančno akcijo. Poškodba mu ne dovoljuje nobene aktivnosti, tako da na naslednjih tekmah ne bi mogel igrati. Da bo v primernejši oskrbi, se je iz reprezentančne baze vrnil v Ljudski vrt in tukaj obiskuje terapije," je razkril Primorec. 

Če k poškodbi Mlakarja dodamo še težave Luke Zahovića, potem je jasno, da Milanič v teh dneh ne spi mirno. Še posebej, ker se bliža drugi večni derbi v sezoni.

Značke: milanič, marribor

Članki iz rubrike