Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

jb
jb
0 06.10.2018 16:50:03

SRHLJIVO! Vezistu Olimpije ODPRLI GLEŽENJ, kar so našli, jih je ŠOKIRALO

www.alesfevzer.com
Vezist Olimpije Goran Brkić je zaključil z nastopi v tem koledarskem letu.

V tem letu ne bo več igral, poškodba gležnja je bila preprosto prehuda. Toda Goran Brkić je odločen, da še ni rekel zadnje v dresu Olimpije. Še več, prepričan je, da se bo po operaciji vrnil še močnejši in bil že v spomladanskem delu sezone spet pomemben del ljubljanske zasedbe.

"Vse je v redu. Operacija je bila uspešno opravljena, ravno v teh dneh so mi odstranili šive. Zdravnik je zadovoljen, zatrdil mi je, da je vse v najlepšem redu," pravi 27-letnik iz Pančeva, ki dodaja, da je bila operacija dejansko edina možna rešitev nastalih težav: "Verjeli ali ne, v gležnju sem imel kar šest tujkov. Štirje so bili v velikosti zoba, dva skupaj kot prst na pol. Lahko si mislite, kako hude so bile posledično bolečine. Spomnim se, da sem ženi skorajda vsak dan tarnal, kako me boli gleženj. Že ko sem zjutraj vstal iz postelje, me je vse bolelo. Na koncu je vse skupaj prišlo tako daleč, da niti počepniti nisem mogel več dobro, vse manj in manj sem bil gibljiv. In morate vedeti, da sem imel težave z gležnjem leve noge, ki je moja stojna. Ko sem se ogrel, je bilo sicer lažje. Pa jemal sem tablete, dobival protibolečinske injekcije. Ampak to je bolečino zajezilo samo začasno, težave pa so bile vedno večje. Kirurški poseg je bil edina rešitev."

V BAZENU PO PET, ŠEST UR
Navijače zmajev kakopak najbolj zanima, kdaj se bo Brkić vrnil. "Med reprezentančnim premorom! No, tedaj se bom sicer vrnil, a le v Slovenijo (smeh). Okrevanje bo daljše. Čez mesec in pol bom verjetno že na igrišču, čez tri bi moral biti spet nared za igro. Letos ne bom več igral, verjamem pa, da bom na zimske priprave prišel povsem pripravljen. Ampak do tja vodi še dolga pot. Zdaj je pred mano najtežji del okrevanja. Po pet, šest ur dnevno bom preživel v bazenu. Toda po naravi sem tako ali tako pozitiven človek, zato mi ne bo hudega. Najpomembneje je, da je operacija uspela. Sicer pravijo, da bo okrevanje precej težje, ampak nič hudega. Vrnil se bom, in to močnejši," je še odločno poudaril Goran Brkić.

husmani brkic
alesfevzer.com

Članki iz rubrike