Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ue
ue
5 02.10.2018 16:21:50

BOMBA IZ DOMŽAL! Rumeno družino okrepil SLOVENSKI REPREZENTANT

ALESFEVZER.COM
Domžalčani bodo v nadaljevanju sezone močnejši za novega igralca.

Četo trenerja Simona Rožmana je okrepil povratnik iz tujine Dejan Lazarević. Slednji je kariero začel prav v Domžalah in še kot kadet odšel v Italijo, natančneje v Genoo, kjer se je prebil do članske ekipe. Na Apeninskem polotoku je igral v prvi in drugi ligi, pozneje se je selil še v Torino, Padovo, Modeno, Chievo in Sassuolo. Skupaj je v serie A in serie B zbral 130 nastopov in dosegel osem zadetkov ter 17 asistenc.


Iz Italije ga je pot vodila v Turčijo, kjer je nosil dresa Antalyaspora in Karabüksporja, nazadnje pa je bil član poljske Jagiellonie. "Vračam se zelo motiviran in željan trdega dela ter igre. V trenutku, ko je moj primarni cilj vrnitev v pravi tekmovalni ritem, sem se odločil, da so Domžale najboljša možna sredina. Odločitev ni bila težka, navsezadnje sem klub vseskozi spremljal in zanj stiskal pesti," je ob podpisu pogodbe za klubsko spletno stran povedal 28-letnik.

"Vem, da Domžale pod vodstvom trenerja Simona Rožmana igrajo odličen nogomet, ki mi je pisan na kožo, kar je bil še dodaten razlog za mojo odločitev. Vem, da lahko z njegovimi usmeritvami in v okolju, ki ga odlično poznam, hitro napredujem. Komaj že čakam, da bom spet nosil rumeni dres in se boril za klub, za katerega navijam že od malih nog. Zelo sem vesel, da sem spet doma," je še povedal otrok domžalskega kluba, ki je z njim sklenil pogodbo do maja 2020.

Značke: domžale, lazarević

Članki iz rubrike