1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
1 02.10.2018 13:35:00

ČRNI OBLAKI nad Olimpijo! Zaplet z največjim NESREČNEŽEM, na stranskem tiru tudi ...

Olimpija
www.alesfevzer.com
Ko ima hudič mlade, jih ima veliko. Stari pregovor se je uresničil tudi v primeru Olimpije, ki ima v tem trenutku na stranskem tiru kar nekaj nogometašev. Po novem še kapetana Branka Ilića.

Čeprav ima Olimpija za slovenske razmere precej širok kader, pa je dejstvo, da so nekatere pozicije preslabo pokrite. Trener Zoran Barišić bi si ta hip želel predvsem, da bi imel na voljo kakšnega defenzivno usmerjenega vezista več. V zadnjem času glavno breme na sredini igrišča nosita Tomislav Tomić in Marko Putinčanin, ki zamenjave skoraj nimata. Mladi Vitja Valenčič je očitno še naprej preslabo pripravljen za igranje na najvišji ravni, vnovič se je zapletlo tudi z Nikom Kapunom.

nik kapun
Nik Kapun
www.alesfevzer.com

Najbolj nesrečni nogometaš v slovenskem prvenstvu je nazadnje zaigral na začetku septembra, čeprav so po tekmi z Rudarjem v Ljubljani dejali, da bo kmalu nazaj, pa je zdaj zapovrstjo izpustil že štiri tekme. In kar je pri vsem najhuje, je dejstvo, da pri Olimpiji sploh še ne vedo, kdaj se bo 24-letnik sploh lahko vrnil na zelenice. Ni nepomembno, da je Kapunu spet ponagajal gleženj, in sicer na tisti nogi, s katero je imel v preteklosti že nemalo težav. Prav zato se v Stožicah bojijo, da je pred Kapunom spet dolgo in mukotrpno okrevanje. "Dejstvo je, da ne vemo, kdaj se bo vrnil," je priznal Barišić.

DVA, MORDA TRI TEDNE
Malo manevrskega prostora ima Barišić tudi v osrčju obrambe, kjer je proti Krškemu zaigral kar Macky Bagnack, sicer po osnovni izobrazbi bočni branilec. Kamerunec je moral vskočiti po sili razmer, saj Branka Ilića ni bilo niti na klopi. Ne, ker bi bil Dunajčan nezadovoljen z njim, marveč je tudi veterana zaustavila poškodba. "Ilić ima težave z gležnjem. Pričakujemo, da bo počival dva, morda tri tedne," je pojasnil Barišić. Že nekaj časa je poškodovan tudi Marko Gajić, ki prav tako lahko igra na položaju centralnega branilca, toda Srb naj bi bil po nekaterih informacijah tik pred vrnitvijo.

branko ilic
alesfevzer.com

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike