baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Tanja Žagar Njena.si

Tanja Žagar hvaležna za vso podporo po novici, ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
2 02.10.2018 14:11:51

MOČNO PIJANI RONALDO! Tako je zaslovel v razvpiti Movidi, težave z dekleti pa je imel že prej (FOTO)

Cristiano Ronaldo
Profimedia
Medtem ko policija v Las Vegasu preiskuje domnevno posilstvo Cristiana Ronalda poleti 2009, na dan prihaja še več Portugalčevih norčij.

Danes morda res velja za vzornega športnika, ki tudi po napornih treningih in tekmah ne trati časa za veseljačenje, ampak raje doma dodatno vzdržuje kondicijo in že skoraj bolestno skrbi za svoje telo, v preteklosti pa ni bilo povsem tako.

Da se je rad zapletal z lepimi dekleti, je znano. Obtožba 34-letne Američanke Kathryn Mayorga ni osamljen primer, podobne nevšečnosti je po burnih nočeh doživel tudi na Otoku. Večkrat je bil kralj nočnih klubov, tako je bilo tudi decembra pred skoraj desetimi leti v razvpiti Movidi v Londonu.

ronaldo 1
Profimedia


Bila je soboto, 13. decembra, po remiju njegovega Manchestra Uniteda v gosteh pri Tottenhamu. Fantje so London zajeli s polno žlico, Ronaldo pa je bil kajpak vodja odprave. Ob njem pa Carlos Tevez, Wayne Rooney in kapetan Rio Ferdinand. Movida, v kateri se običajno tre zvezdnikov svetovnega kova, pa ravno pravšnje mesto za zabavo brez meja.

Alkohol je tekel v potokih, natakarji so s težavami odnašali prazne steklenice in prinašali polne, niti prelestna dekleta, seveda, niso manjkala.

Po prekrokani noči so bili zvezdniki z Ronaldom na čelu močno opiti. Takrat 23-letni Portugalec je komaj stal na nogah, zato mu je varnostnik pomagal do klubskega avtobusa. Na Otoku pa takšni prizori zelo redko uidejo številnim paparacom, ki so tisto noč močno pijanega Ronalda ujeli v svoj fotografski objektiv.

ronaldo 4
Profimedia

ronaldo 2
Profimedia

ronaldo 5
Profimedia

ronaldo 3
Profimedia

Članki iz rubrike