stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
6 28.08.2018 12:45:08

Mandarić se ZNOVA NORČUJE: Zakaj sem odpustil Stolico in Linto? In zakaj pride Barišić? To je moj odgovor

www.alesfevzer.com
Predsednik Olimpije znova v svojem elementu.

Se vam zdi, da ste naslednje besede že slišali? Se vam zdi, da ste jih v zadnjih mesecih slišali večkrat? Milan Mandarić jih je ponovil še enkrat. Za oddajo Goool na Planet TV je namreč predsednik Olimpije spregovoril o razlogih za odpustitev Aleksandra Linte. In o tem, zakaj bo službo glavnega trenerja ponudil nekdanjemu strategu dunajskega Rapida Zoranu Barišiću, ki mu je pod nos pomolil kar triletno pogodbo. 

"Njegov pedigre, njegov življenjepis in njegovo vedenje, to, kar je dosegel v Avstriji, vse to je vplivalo na našo odločitev. Naš cilj je, da ga javnosti predstavimo 3. septembra. Za zdaj vse poteka v pozitivni smeri," je o odločitvi, da zaposli Barišića, dejal Mandarić. 


Nato se je dotaknil tudi tega, zakaj je odpustil Aleksandra Linto. In še pred tem Ilijo Stolico. "Kje naj začnem? Na žalost je marsikaj manjkalo. Zaradi tega sem najbolj razočaran. Prišli so z velikimi priporočili, ampak manjkala je igra, ki smo jo želeli, mladi igralci ...," je začel prvi mož zmajev. "Naši igralci so pametni. Vedo, da zamenjava ni bila narejena kar tako, da je narejena zaradi veliko razlogov," je še dodal Mandarić. 

In pokomentiral tudi to, da je trenutni trener večni dežurni gasilec Safet Hadžić, ki bo ekipo vodil v četrtek v Trnavi: "To tekmo moramo dobiti. Mislim, da Hadžo to vodi, kot je treba. Ekipa se vrača v formo."

Mnogi so zadnji medijski nastop Milana Mandarića označili za norčevanje iz lastnih navijačev. Ali gre res za norčevanje in ali ljubljanski pristaši še verjamejo besedam svojega predsednika, presodite sami.

Članki iz rubrike