Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 11.08.2018 15:58:21

OLIMPIJA, POZOR! Njihov najverjetnejši EVROPSKI TEKMEC se je MOČNO OKREPIL! V klub je prišel ...

www.alesfevzer.com
Olimpija se počasi že pripravlja na zadnji krog kvalifikacij za ligo Europa ...

Čeprav Olimpija na papirju še nima zagotovljenega mesta v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo Europa, je bolj ali manj jasno, da bodo Ljubljančani tam igrali. Ne gre namreč pričakovati, da bodo na Finskem zapravili ogromno prednost 3:0, ki so si jo priigrali na prvi tekmi proti Helsinkom na Stožicah.

In Olimpija bo na zadnji stopnički pred skupinskim delom lige Europa igrala proti poražencu dvoboja tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov med Crveno zvezdo in Spartakom iz Trnave. Ker se je na stadionu Rajko Mitić prvi izid končal z 1:1, so v prednosti seveda Slovaki, tako da za zdaj kaže, da bodo Ljubljančani v zadnjem krogu igrali s srbskim prvakom.

Crvena zvezda je bila včeraj ostro kaznovana s strani Uefe, ki jim je zaradi neprimernega obnašanja navijačev naložila hudo kazen, zato bodo imeli zmaji, če bodo Srbi seveda izpadli iz kvalifikacij za ligo Europa, precej lažje delo, kot bi ga imeli sicer.

Toda naloga vendarle ne bo lahka. Največji srbski klub se je namreč v teh dneh izjemno okrepil, in sicer so pri Crveni zvezdi iz francoskega velikana Bordeauxa pripeljali odličnega Brazilca Jonathana Cafuja, ki je svoj čas tako zelo blestel v dresu bolgarskega Ludogorca, da je Bordeaux zanj plačal kar 7,5 milijonov evrov odškodnine.

cafu
Jonathan Cafu
fkcrvenazvezda.com
Cafu se v Franciji ni znašel, kar je izkoristila Zvezda, ki si je Brazilca izposodila do konca letošnje sezone, potem pa ga bo imela možnost tudi dokočno odkupiti. Po poročanju srbskih medijev bo Cafu pri Zvezdi v eni sezoni zaslužil kar 750 tisoč evrov.

Članki iz rubrike