zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 11.08.2018 14:24:42

POKER ASOV: Kdo so glavne tarče BARCE v zaključku prestopnega roka

Barcelona si želi še pred koncem poletnega prestopnega roka še dodatno okrepiti sredino igrišča, v ožjem izboru pa je četverica nogometašev.

Čeprav so v poletnem prestopnem roku v svoje vrste že pripeljali nekaj okrepitev, med drugim tudi Malcoma, Arthurja in Artura Vidala, pa Barcelona še vedno opreza za univerzalnim vezistom. Ernesto Valverde si želi še dodatno okrepiti sredino igrišča, na seznamu, ki ga je predal športnemu direktorju Ericu Abidalu, pa so bojda štiri imena.

Paula Pogbaja (še) ne bo v Barcelono, United ga ni pripravljen prodati, Katalonci pa so zdaj oči vrgli na njegovega rojaka Adriena Rabiota. A tudi PSG ni ravno najbolj navdušen nad prodajo 23-letnika. Še več, Parižani so mu pripravljeni na mizo dati novo pogodbo, v prvi vrsti v želji, da bi odgnali potencialne snubce.  

Potem je tu Frenkie De Jong, mladi Nizozemec, ki se ga že dalj časa povezuje s selitvijo v katalonsko prestolnico. Načelni dogovor z Ajaxom o prestopu 21-letnika naj bi bil že sklenjen, odvisno pa naj bi bilo od tega, ali se bo Ajax uvrstil v ligo prvakov. Če da, potem bodo morali na De Jonga še počakati.



V zadnjih dnevih se omenja tudi Thiaga Alcantaro. Produkt slovite La Masije si želi zapustiti vrste Bayerna in se vrniti v domovino. Tudi Bayern se je pripravljen ločiti od Mazinhovega sina, a seveda zgolj od primernem nadomestilu. Cena naj bi v tem trenutku znašala 70 milijonov evrov, ob tem, da na Camp Nouu ni ušlo neopaženo niti tisto flirtanje Thiaga z madridskim Realom.

Seznam zaokrožuje Miralem Pjanić, ki ima v strokovnem štabu Barce bojda precej zagovornikov. Tudi tu težavo predstavlja cena, Juve namreč želi 80 milijonov, toliko pa Barcelona za zdaj ni pripravljena plačati. Za zdaj.

Na Camp Nouu se jim ne mudi in so pripravljeni čakati vse do konca prestopnega roka.

Članki iz rubrike