sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 02.08.2018 13:04:44

SANJSKI prestop mladega Slovenca: Iz Nove Gorice k rojaku v SERIE A!

Drago Wernig - TAKA
Mlademu Slovencu je uspel sanjski prestop.

Mladi obetavni vratar Klemen Hvalič, ki je do sedaj nastopal za mladinske selekcije plavo-belih, je prestopil v Empoli! Gre za posojo z možnostjo odkupa.


Prestop odobrava tudi predsednik kluba Hari Arčon, ki pravi, da mladi vratar odhaja v pravo okolje: "To, da Klemen Hvalič odhaja v tako renomiran klub, kot je Empoli, ki se vrača v italijansko serie A, kjer uspešno nastopa slovenski reprezentant, fant iz našega okolja, Miha Zajc, je zagotovo velika potrditev. Gre za potrditev dobrega dela vseh trenerjev v nogometni šoli, gre za potrditev dobrega dela vratarjev v nogometni šoli in za potrditev pravih odločitev vodstva kluba.''

Za uradno spletno stran Gorice je še dodal: "Fant je preteklo sezono prvo leto nastopal v kadetski ekipi in prestop v tako visok rang klubskega nogometa zagotovo znatno dviguje 'imidž' in 'branding' kluba tja kamor spada, to je vrh slovenskega nogometa tudi v mlajših selekcijah. Vse to težko potrdim z dogodki oziroma rezultati, ki so se odvijali v preteklih treh letih, ampak ljudje, ki to opazujejo samo od zunaj, težko vidijo, da smo v mlajše selekcije vložili enormno količino truda in energije. Prišel bo dan, ko se bo to obrestovalo in nas zelo močno dvignilo med najboljše. Upam si trditi, da če ne bi toliko vlagali v nogometno šolo kot smo, naše mlajše selekcije več ne bi nastopale v 1. SML oz. SKL. Smo zelo veseli in ponosni, da Klemen odhaja v Empoli, zanimanja je bilo veliko tudi iz drugih tujih in domačih klubov, po drugi strani pa smo okrog njega želeli nadaljevati s projektom, ki smo ga že leta nazaj zastavili ter ga počasi realiziramo, korak po koraku. Vseeno gre za mladino, kjer je potrebno malce več časa in glede na težave iz preteklosti mislim, da se dobro dvigujemo."

Značke: gorica, empoli

Članki iz rubrike