komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 02.08.2018 11:06:08

Problematični francoski zvezdnik se še ne bo vrnil na zelenice: Na hladnem še dodatno leto!

Evropska nogometna zveza (Uefa) je objavila, da je francoskemu nogometašu Samirju Nasriju povišala kazen zaradi zlorabe dopinga s pol leta na 18 mesecev, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Nekdanjemu francoskemu reprezentantu, ki je od januarja brez kluba, je konec letošnjega februarja pretekla polletna prepoved igranja zaradi intravenskega zdravljenja z vitamini, ki ga svetovna protidopinška agencija Wada ne dovoljuje.

Prepoved igranja je začela veljati s 1. julijem 2017 in bo po novem trajala do 1. januarja 2019. Je pa 31-letni nogometaš dobil dovoljenje, da lahko od 1. novembra 2018 naprej trenira s katerim koli klubom.



Vse se je začelo, ko je leta 2016 takratni igralec Seville v bolnišnici v Los Angelesu prestal prepovedano zdravljenje. Bolnišnica Drip Doctors je na Twitterju objavila, da nekdanji igralec Marseilla in Arsenala prestaja intravensko zdravljenje z vitamini, da bi ostal v formi.

Španska protidopinška agencija (Aepsad)je konec leta 2016 začela preiskavo. Takšno zdravljenje je prepovedano, če igralec za to nima zdravniškega potrdila; Uefa pa je zavrnila možnost, da bi Nasri naknadno uredil dokumentacijo.

Značke: nogomet, doping

Članki iz rubrike