Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2018 13:01:00
Deli članek:

Sveža in odlična novica iz Ljudskega vrta: Milanič ničesar ne bo prepustil naključju

Drago Wernig - TAKA

Darko Milanič je na tiskovni konferenci pred dvobojem v kvalifikacijah za ligo Europa spregovoril tudi o kadru.

Maribor se bo v četrtek v drugem krogu kvalifikacij za ligo Europa pomeril s Čikuro, po remiju brez zadetkov v Gruziji pa varovance Darka Milaniča v Ljudskem vrtu čaka napornih 90 minut. Z zadetkom v gosteh bi si na povratni tekmi delo precej olajšali, a zahtevni pogoji za igranje so terjali svoj davek.

"Rezultat moramo upoštevati skozi srečanje, to je jasno, nam igra zmaga in na zmago bomo šli. Ljudski vrt mora biti naša prednost, dobili bomo podporo, ki jo nujno potrebujemo, da uresničimo cilj. To je zmaga," je na tiskovni konferenci med drugim povedal Milanič in se dotaknil tudi igralskega kadra.

Drago Wernig - TAKA
Na zadnji tekmi v domačem prvenstvu je proti Muri počitek namenil nekaterim igralcem, tokrat temu ne bo tako. "Čikuro čakamo pripravljeni in z istim kadrom kot v Gruziji," je na to temo dejal strateg Maribora in potrdil, da se v kader vrača tudi Amir Dervišević, ki je v letošnji sezoni najboljši posameznik vijoličaste zasedbe, mesto med vratnicama pa bo bržkone spet zasedel Jasmin Handanović.