sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
3 01.08.2018 11:42:39

Kapetan Olimpije STOPIL V BRAN Iliji Stolici: Da je on EDINI KRIVEC? Ne, krivda je ...

alesfevzer.com
Branko Ilić o zadnjih pretresih pri Olimpiji.

Nogometaši Olimpije so že v Belfastu, kjer bodo jutri zvečer odigrali povratno tekmo s Crusadersom. Kljub zadnjim pretresom v ljubljanskem klubu bi bilo vse drugo kot njegovo napredovanje v tretji krog kvalifikacij za ligo Europa gromozansko presenečenje, celo šokantna senzacija. Zmaji so pač prvo tekmo dobili s 5:1, zato bi moralo biti napredovanje že zagotovljeno.

Vseeno bo zanimivo videti, kako se bo ekipa odzvala po slovesu Ilije Stolice. Ta je dan pred odhodom na Severno Irsko izgubil službo, namesto njega bo Olimpijo vodil dosedanji pomočnik Aleksandar Linta. Pred odhodom na Otok je za medije spregovoril Branko Ilić, ki je v prvi vrsti poudaril, da za skromne predstave na začetku sezone zagotovo ni kriv le Stolica, čeprav je največji davek plačal prav on. "Tako kot smo vsi zaslužni za uspeh, smo tudi vsi krivi za slabe rezultate. Za rezultatsko krizo ne krivimo trenerja. On ni kriv, krivi smo vsi. Moramo delati na sebi, da bomo postali boljši in začeli zadevati v domačem prvenstvu," je na Brniku razpredal nekdanji slovenski reprezentant.



"Zamenjava trenerja je določen šok za vse igralce, nihče od nas tega ni pričakoval. Po tej zamenjavi smo se v slačilnici že opravili pogovor, skušali bomo razmišljati pozitivno in se osredotočiti na naslednje preizkušnje in upam, da nam bo to tudi uspelo," je nadaljeval izkušeni branilec, ki je hkrati priznal, da v teh dneh ni ravno enostavno biti kapetan Olimpije: "V tem trenutku to ni lahko opravilo. Dobro je, da imam za seboj določene izkušnje, čeravno v prejšnjih klubih nisem nosil kapetanskega traku. Celotno dogajanje v ekipi skušam s svojimi soigralci prenašati na najboljši možni način, a verjemite, da nam ni lahko."

Pa rutinsko delo na povratni tekmi? Ilić se ne strinja povsem s tem: "Mogoče bo smešno zvenelo, a svojega dela proti Crusadersu še nismo opravili v celoti. Res je, da smo na prvi tekmi visoko zmagali in da vsi pravijo, da igramo proti amaterjem ali polprofesionalcem, a tako razmišljanje moramo odmisliti in zaigrati na vso moč. Vemo, da nas v Belfastu čaka tekma na umetni travi, ki je nismo vajeni. Igrati moramo maksimalno zbrano in gremo na zmago."

Članki iz rubrike