902468_105-pred-oradami Svet24.si

Školjkarjem ogromno škode povzročajo požrešne...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

alex volasko Njena.si

Alex Volasko in Lara o svoji zvezi: Ljubezen je ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
9 31.07.2018 10:12:09

Milan Mandarić S KRITIKAMI nad NAVIJAČE Olimpije in z jasnim sporočilom TRENERJU, kdo MORA igrati!

Grega Wernig
Oglasil se je predsednik Olimpije Milan Mandarić.

Po slabem uvodu v novo prvenstvo, po zgodnjem izpadu iz kvalifikacij za ligo prvakov in po številnih grafitih, ki Milana Mandarića skupaj s svojimi sodelavci podijo iz Ljubljane, se je oglasil predsednik Olimpije. Na uradni spletni strani Olimpije je spregovoril o aktualnih dogajanjih, iz njegovih besed se da razbrati kritiko navijačev zmajev (žuganje, da je treba vselej stati ob strani klubu, ne samo ob osvajanju lovorik), hkrati pa tudi sporočilo za trenerja Ljubljančanov, ki se je sporekel in na hladno postavil Roka Kronavetra. 

Tukaj si lahko preberete Mandarićevo razmišljanje: "Pred Olimpijo je nova sezona, odigrali smo že prve prvenstvene tekme, igramo v kvalifikacijah za evropsko ligo, že v četrtek nas čaka nov izziv v Belfastu. V prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov smo izpadli, prvi tekmi v prvenstvu nista prinesli želenih rezultatov, zaradi česar smo jasno zaskrbljeni in iščemo nove rešitve. Zamenjali smo trenerja, del moštva, rezultati teh sprememb pa še vedno niso vidni. V naši igri obstajata želja in energija, manjkata pa nam kakovosten zaključek in goli.

Razumem zaskrbljenost navijačev, ampak ne vidim razloga za malodušnost in padanja v obup. Tudi večji klubi od Olimpije so deležni vzponov in padcev. Pravi navijači so vedno s klubom, ne zgolj takrat, ko se osvajajo lovorike. Vodenje kluba niti približno ni lahka stvar. Olimpijo vodim na način, za katerega smatram, da je za klub najboljši. Vedno bom prevzel polno odgovornost, saj vlagam svoj denar, čas in znanje. Rezultati pa so vidni.

Olimpija je bila pozabljena, mi smo jo iz stanja, ko se nihče ni zanimal zanjo postavili v središče dogajanje celotne javnosti. To je rezultat dela, vlaganja, pa tudi enotnosti v klubu, skupnosti, ekipnega duha in želje po uspehu. Kljub vsemu sem vedno pripravljen poslušati mišljenja ljudi, ki jim je mar za naš klub in mislijo drugače. Zanje so moja vrata vedno odprta. Ne glede na to, o kom govorimo; navijači, ljubitelji nogometa, dobronamerni mimoidoči. Nobene potrebe ni, da se kdorkoli skriva za naročenimi parolami napisanimi pred vhodom v prostore našega kluba. Ker prav te parole največ povedo o njihovih naročnikih in njihovih pravih interesih.

V zadnjem času se v javnosti pojavljajo vprašanja, kaj se dogaja z Rokom Kronavetrom in če je prečrtan s spiska nogometašev, ki bodo igrali v letošnji sezoni. Moj odgovor je kratek in enostaven. Rok Kronaveter je eden naših najboljših nogometašev in eden izmed simbolov uspeha, ki ga je Olimpija ustvarila v zadnjih treh sezonah. Zato ne obstaja možnost, da bi bil izključen ali prečrtan s seznama naših igralcev dokler sem jaz predsednik Olimpije. Vidim ga v zeleno-belem dresu tudi v prihodnjih tekmah, tako prvenstvenih kot evropskih. Želim mu mnogo uspeha in veliko doseženih golov. V kolikor bo Rok kadarkoli zapustil Olimpijo v iskanju novega izziva, bo odšel na način, kakršen mu pripada. Z dolžnim spoštovanjem in z zahvalo za vse, kar je naredil za naš klub."

Članki iz rubrike