stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 31.07.2018 09:11:20

Tole pa bi BILA BOMBA: Jan Oblak ima ZELO RESNEGA snubca, prestop pa se mora zgoditi TAKOJ!

Jan Oblak
Reuters
Bo ostal v Atleticu ali ne? To se sprašujejo navijači madridskega kluba, ko jim omenite Jana Oblaka.

Slovenski vratar je eden izmed največjih zvezdnikov colchonerosov, brez njega si je kar težko predstavljati udarno enajsterico Diega Simeoneja.

Toda že nekaj časa se glasno šušlja, da je Škofjeločan tarča nekaterih še bogatejših klubov. In ko so govorice morda začele postajati nekoliko tišje, je spet močno udarilo.


Pri Chelseaju so izvedeli, da ne bodo mogli dobiti angleškega reprezentančnega vratarja in člana Evertona Jordana Pickforda. V iskanju zamenjave za Thibauta Courtoisa, ki se seli k Realu, so zato hitro zasukali pete in se začeli ukvarjati z akvizicijo novega čuvaja mreže.

Na vrhu seznama želja pa sta se našli dve imeni. Trener Maurizio Sarri si želi med vratnicama svojega moštva videti Jana Oblaka in tako so se spet začele špekulacije okoli njegovega odhoda iz Madrida. Ob njem pa se zanima še za Kevina Trappa, vratarja PSG-ja.

No, prestopni rok se v Angliji konča 9. avgusta, zato bodo morali Londončani močno pohiteti, če želijo posel izpeljati pravočasno. Oblakova odškodnina ob morebitnem predčasnem odhodu iz Atletica znaša 100 milijonov evrov in v naslednjih dneh bi se znalo zgoditi, da bi vnovič lahko dobili najdražji prestop vratarja v zgodovini nogometa. Zdaj primat drži Alisson Becker, Brazilec je pred dnevi iz Rome odšel v Liverpool, ki je zanj plačal 75 milijonov evrov ...

Članki iz rubrike