podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Robert Balantič
Robert Balantič
2 28.07.2018 08:46:19

ANTE ŠIMUNDŽA pred vrnitvijo v Ljudski vrt: Če bi bilo drugače, to z moje strani ne bi bilo zrelo

Grega Wernig
Potem ko so Sobočani prestali vnovični ognjeni krst na prvoligaškem prizorišču, jih jutri čaka naslednji velik izziv. Po več kot petih letih se znova odpravljajo na gostovanje med elito na sončni strani Alp, in to nikamor drugam kot v Ljudski vrt.

Jasno je, da so vijoličasti izraziti favoriti, pod drobnogledom pa bo tudi Ante Šimundža, ki se vrača na 'kraj zločina'.


Tudi to se je prej ali slej moralo zgoditi. Ante Šimundža se prvič po odhodu iz Ljudskega vrta vrača pod Kalvarijo, kar bržčas pomeni, da za trenerja Mure nedeljski dvoboj ne bo čisto tak kot katerikoli drugi. Ali pač?

905-6-simundza zahovic dw
Drago Wernig - TAKA

"Ne, posebnih občutkov zaradi tega ravno nimam. Dovolj dolgo sem že v nogometu, da to name nima bistvenega vpliva; ne sme ga imeti."

"Brez takšnih situacij v našem poslu pač ne gre. Dejstvo je, da sem se v Mariboru uveljavil najprej kot igralec in potem kot trener, ampak zdaj vse skupaj dojemam kot profesionalec. To je pač naslednja v nizu 36 tekem, ki nas čakajo v tem prvenstvu, in prva od štirih proti Mariboru. In z moje strani nikakor ne bi bilo zrelo, če bi se na to preizkušnjo osredotočal kaj bolj kot na preostale,« je razložil mariborski strokovnjak na soboški klopi, ki je s trenutnim stanjem v ekipi zadovoljen.

... 

O TEM, KAJ JE O MARIBORU IN PRIHAJAJOČEM SREČANJU MURE IN 14-KRATNIH DRŽAVNIH PRVAKOV ŠE POVEDAL ŠIMUNDŽA, SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike