Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
28.07.2018 06:11:09
Deli članek:

Olimpija pripravlja PRESTOPNO BOMBO: Pred vrati Stožic kar SLOVENSKI REPREZENTANT!

www.alesfevzer.com

Ljubljanska Olimpija v pričakovanju odmevne okrepitve.

Da ima Olimpija že nekaj časa največ težav prav v napadu, ni nobenega dvoma. Napadalca, ki bi bil sposoben zabiti deset, petnajst, dvajset golov na sezono, v Stožicah niso imeli že kar nekaj časa, zadnji takšen je bil pravzaprav Andraž Šporar. Potem so luknje krpali povprečni in celo podpovprečni napadalci, od katerih kaj prida učinka ni bilo. Nedolgo tega se je sicer zdelo, da bo imel v novi sezoni glavno besedo v napadu izkušeni nekdanji srbski reprezentant Andrija Kaluđerović, toda slednji sploh še ni bil registriran za Olimpijo. In tudi nikoli ne bo. Kot as za prihodnost je iz sosednjega Brava prišel Haris Kadrić, ki je že dokazal, da se v njegovih nogah skriva ogromno talenta, kot priložnostni napadalec se je na četrtkovi evropski tekmi izkazal Kingsley Boateng, še vedno sta na plačilnem seznamu Olimpije tudi Andres Vombergar in Abass Issah, čeprav ju je predsednik kluba Milan Mandarić pred kratkim kar javno prečrtal. Koliko časa bosta še ostala v Stožicah, bomo šele videli, kakor tudi, kakšni bosta njuni vlogi, če ju Olimpija v tem prestopnem roku ne bo prodala. No, nihče od naštetih nogometašev pa očitno ne bo udarni napadalec. To bo po vsej verjetnosti nekdo drug, to bo najverjetneje kar Roman Bezjak.

NE POSODA, MARVEČ DOKONČEN ODKUP
Bezjaka slovenski javnosti kakopak ni treba posebej predstavljati. Gre za nekdanjega nogometaša Celja, ki si zadnjih šest let kruh služi na tujem. Leta 2012 je podpisal za bolgarski klub Ludogorec, tri leta kasneje se je priključil Matjažu Keku pri Rijeki, potem je bil kratek čas tudi pri Darmstadtu in nato spet na Rujevici. Februarja letos je nato podpisal pogodbo z Jagiellonio, ki bi morala veljati do junija 2020. Poljaki so si ob tem zagotovili tudi možnost avtomatičnega podaljšanja sodelovanja še za dodatnih 12 mesecev. Toda tega ne bodo izkoristili. In tudi Bezjak bo v Bialystoku ostal prej manj časa, kot je bilo sprva predvideno. Kovčke ima namreč že pripravljene in po dobrega pol desetletja se bo tako spet vrnil v rodno domovino.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

www.jagiellonia.pl