Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ue
ue
0 27.07.2018 16:40:09

TOLE je definicija PRESTOPNEGA ROKA iz ust MATJAŽA KEKA: ORGIJA menedžerjev, očetov ...

Grega Wernig
Ta konec tedna se začenja tudi hrvaško nogometno prvenstvo.

Pred uvodno tekmo je svoje misli strnil tudi Matjaž Kek, trener Rijeke, ki s svojo ekipo že nekaj sezon kroji vrh, v predlanski sezoni je prišel tudi na njegov vrh. "Komaj čakamo, da se vse skupaj začne, čeprav nismo še prišli do tistega, kar bi rad. Mislim pa, da ima ta ekipa velik potencial in dovolj prostora, da gre naprej," razmišlja slovenski strokovnjak.


Navijači od njega in njegovih varovancev pričakujejo veliko, sam malo "spušča žogo", čeprav ... "Cilj je na vsaki tekmi biti boljši od tekmeca, to pomeni, da razmišljam o mestu v vrhu. Na koncu koncev ne moreš reči, da želiš biti zadnji. Od igralcev zahtevam le, da so na vsakem treningu boljši, da tako živijo, da tako zgradijo svojo kariero in tudi ekipo. Če imaš mlačneže, ki mislijo le nase, potem lahko pozabiš na uspeh. Rijeka ne funkcionira tako in ne bo, dokler sem jaz tukaj."

Kek se je dotaknil tudi prestopnega roka, v katerem je Rijeka ostala skoraj nespremenjena, toda ni še končan in lahko se zgodi še marsikaj. Kek je ponudil zanimivo misel o prestopnem roku: "Ta je križ vseh nas, to je orgija menedžerjev, očetov in stricov. Želim si le, da se razvijamo, da smo boljši, da damo vse od sebe za klub, ki nas hrani, za navijače, ki so bili ob nas, ko je bilo res jeb.no. Kdor mi bo sledil, bom vesel zanj, kdor ne, bova v konfliktu."

Značke: matjaž-kek, rijeka

Članki iz rubrike