Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.07.2018 20:08:38
Deli članek:

MARIBORČANI opravili še zadnji trening v Tbilisiju, AMIR DERVIŠEVIĆ pa napoveduje … (foto)

Drago Wernig - TAKA

Vijoličasti so spoznali igralno površino na stadionu Mikheil Meskhi.

Po torkovem prihodu v Tbilisi so trenirali v vadbenem centru gruzijske reprezentance, v sredinem večeru pa so Mariborčani spoznali še igralno površino na stadionu Mikheil Meskhi, na kateri se bodo v četrtek na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij za ligo Europa udarili s Čikuro. Obetavno je spoznanje, da sta se s soigralci potila tudi Marko Šuler in Aleksander Rajčević, ki sta preskočila zadnji ligaški obračun v Velenju, Martin Milec je zaradi poškodbe ostal doma.

Drago Wernig - TAKA
Sicer pa zaključni del priprav vijoličastih na pomemben spopad poteka po načrtih. "Z razlogom smo prišli prej, zaradi vremena in časovne razlike. V torek smo po potovanju opravili uvajalni trening, zdaj spoznali še igrišče in dobili občutke o stadionu, četrtek pa je dan D. Razmere bodo enake za obe ekipi, to ne bo vplivalo na razplet. Pomembno je, da bomo mi v pravi podobi. Takšni, kot smo bili na zadnjih tekmah," je za spletno stran 14-kratnih prvakov povedal Amir Dervišević.

Drago Wernig - TAKA
"Prišli smo dobro pripravljeni, z jasnimi cilji. Vemo, da nas čaka težko gostovanje, dvoboj proti dobremu nasprotniku, o katerem je strokovni štab zbral vse informacije in nam jih kot pred vsako tekmo tudi že prenesel. Spoštujemo domače moštvo, vendar bomo dali največ, kar v tem trenutku zmoremo. Da pridemo do dobrega izhodišča in potem odločimo o napredovanju v Ljudskem vrtu, pred našimi navijači," je še poudaril odlični vezist, ki se je na stadionu Ob jezeru izkazal s tremi asistencami in bo tudi v Gruziji močan mariborski adut.