Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.07.2018 19:18:46
Deli članek:

BOMBA iz Reala: Bo ta VRHUNSKI NAPADALEC res zamenjava za Cristiana Ronalda?!

twitter

Cristiana Ronalda, ki je iz Reala odšel k Juventusu, bo zelo težko nadomestiti. Toda v Realu so prepričani, da so našli rešitev tudi za to.

Trener Julen Lopetegui ima kar težko nalogo, saj mora najti ustrezno zamenjavo za portugalskega superzvezdnika, brez katerega se bo odslej moral znajti kraljevi klub. Seveda se je lov na novega napadalca začel že pred časom, zdaj pa se zdi, da je tudi obrodil sadove.

Madridčani idealno zamenjavo za Portugalca vidijo kar v napadalcu PSG-ja Edinsonu Cavaniju. Urugvajec se od Neymarjevega prihoda v pariški klub, tam ne počuti več zaželenega in si prav tako želi zamenjati okolje.

Res je, da Cavani ni bil prva želja odgovornih v klubu, vendar pa Real ni uspel v nameri, da bi pripeljal enega od njegovih kluskih soigralcev, Neymarja ali Kyliana Mbappeja. Toda španski mediji poročajo, da se bodo aktualni evropski prvaki zadovoljili tudi s Cavanijem.

Profimedia
Odgovorni pri Realu se bodo zdaj sestali s kolegi iz PSG-ja, da se pozanimajo, ali bi se kluba sploh lahko uskladila okoli prestopa. Napadalcu pogodba s klubom poteče poleti 2020, težko pa je verjeti, da mu bo Real pripravljen ponuditi takšno plačo, kot jo ima zdaj. Cavani namreč na leto prejme 12 milijonov evrov, ki jim lahko dodamo še dva milijona prek različnih bonusov.

Urugvajec je član PSG-ja od leta 2013, ko je slednji zanj Napoliju plačal skoraj 65 milijonov evrov. V tem času je v dresu pariškega kluba odigral 246 tekem, na katerih je zabil kar 170 golov.

Treba je tudi vedeti, da Cavani ne bo skušal izsiliti prestopa, saj je v odličnih odnosih s predsednikom francoskega prvaka Nasserjem Al-Khelaifijem. Če pa se bo zgodil, bo PSG za 31-letnika  verjetno zahteval približno takšno odškodnino, kot jo je plačal tudi sam.