podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
2 25.07.2018 16:24:10

Trener zmajev pred evropsko tekmo RAZKRIL OSUPLJIV STATISTIČNI PODATEK iz tekme v Novi Gorici

www.alesfevzer.com
Državni prvaki iz Stožic so slabo vstopili v novo sezono. Na mednarodnem prizorišču jih po izpadu v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov z azerbajdžanskim Qarabagom jutri čaka popravni izpit.

Olimpija se je v drugem krogu kvalifikacij za ligo Europa pridružila Mariboru, Domžalam in velenjskemu Rudarju. Tekmec Ljubljančanov bo jutri ob 20. uri v Stožicah severnoirski Crusaders. Kljub številnim težavam v zadnjem obdobju (na treh uradnih tekmah v tej sezoni zmaji še vedno niso zadeli) pa ima slovenski prvak v tem dvoboju vseeno status favorita.

"Pred nami je nov izziv. Mislim, da smo se dobro pripravili. Zavedam se, da je tekmec na papirju slabši,a vsakega prvaka je treba spoštovati. Crusaders imajo dva obraza, doma so boljši in narekujejo ritem, v Evropi so bili povsem drugačni. A priprave so začeli pozneje, zato je morda to tudi zavajajoče," je o tekmecu razmišljal trener zmajev Ilija Stolica.

Zmagovalec para Olimpija - Crusaders se bo v tretjem krogu pomeril s poražencem dvoboja Bate Borisov - HJK Helsinki.


Srbski strokovnjak se je nato obrnil k jedru težav svoje ekipe: "Najbolj pomembno je, da zabijemo gol. Na tekmi z Gorico smo imeli vsaj 30 priložnosti, a prepričan sem, da gre samo za vprašanje časa, kdaj se bo odprlo". Na današnji novinarski konferenci v Ljubljani pa ni želel razkriti, s kakšno postavo bo Olimpija igrala, prav tako ne, kakšen je status Andresa Vombergarja. Jasno pa je, da za dvoboj s Crusadersom na seznamu ni Issaha Abassa, ki je dobil tri tekme prepovedi nastopanja zaradi rdečega kartona. Vendar, ker ga klub ni prijavil, na teh dveh tekmah kazni ne bo odslužil.

Da v zmajevem gnezdu ni rožnato, je jasno tudi po nočni akciji v Stožicah.

Članki iz rubrike