Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
11 23.07.2018 08:19:55

ŠOK V LJUDSKEM VRTU! Na tako HUD UDAREC vijoličasti niso upali niti pomisliti

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so prvenstvo začeli na želeni način, toda …

Štirinajstkratni prvaki iz Ljudskega vrta so novo prvenstvo začeli izjemno. Na stadionu Ob jezeru so zmagali s kar 5:0 in si s petardo zagotovili dodatno energijo v pričakovanju četrtkove prve tekme 2. kroga kvalifikacij za ligo Europa proti Čikuri. Vijoličasto v Velenju vseskozi nadzirali potek dogodkov, zmagovalca pa dokončno odločili v zadnji tretjini spopada, ko so kar štirikrat zadeli domačo mrežo. Po dvakrat sta bila uspešna Dino Hotić in Luka Zahović, v prvem polčasu je Marka Pridigarja ugnal Saša Ivković.

Razlogov za zadovoljstvo torej ne manjka, a pojavila se je tudi težava. Velika težava, zaradi katere ima nedeljski uspeh grenak priokus. Pred začetkom drugega polčasa se je Darko Milanič znašel v zagati. Martin Milec je namreč v slačilnico prišel poškodovan in igre ni mogel nadaljevati, za Mariborčane pa je skrb zbujajoča informacija, da naj bi zaradi natrgane stegenske mišice brez slovenskega reprezentanta ostali dalj časa, prve napovedi govorijo o (vsaj) enomesečnem okrevanju.

Popolnoma jasno je, da pod Kalvarijo prave zamenjave zanj nimajo, kar seveda pomeni hudi preglavico, v Velenju je vlogo Martina Milca ob desni stranski črti prevzel Aleks Pihler. Močno dvomimo, da bi bila lahko rešitev tudi za evropski spopad s Čikuro.

Članki iz rubrike