nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
9 12.07.2018 10:03:31

Navijači Olimpije POKAZALI, kaj si mislijo o novem trenerju! Nikdar ne uganete, kaj so naredili MED TEKMO!

alesfevzer.com
Ilija Stolica (še) ni ljubljenec pristašev Olimpije.

Navijači Olimpije še vedno ne morejo preboleti 'izdaje' Milana Mandarića, ki je po dvojni kroni odpustil hrvaškega stratega Igorja Bišćana in ustoličil srbskega trenerja Ilijo Stolico. Nekdanjega trenerja Vojvodine še niso sprejeli za svojega, med tekmo s Qarabagom pa so jasno in glasno dali vedeti, kaj si mislijo o novem trenerju zeleno-belih in posledično tudi o Mandariću. 


Kar dvakrat se je iz tribun Stožic slišalo glasno negodovanje in še glasnejši žvižgi. Obakrat so bili namenjeni trenerju Stolici, obakrat zaradi zamenjav, ki jih je naredil. Najprej je Stefana Savića zamenjal z Maticem Črnicom, nato je Roka Kronavetra nadomestil z Goranom Brkićem. 

"Ne moti me, da so žvižgali. Veste, kako je. Sam moram gledati na to, kaj je najboljše za ekipo. Seveda ima – in tudi mora – imeti publika svoje mišljenje, to je normalna stvar. Vsaka zamenjava je povezana s taktičnimi detajli in osvežitvami ekipe. To so popolnoma naravne in normalne stvari. Žal mi je, ker smo imeli fantastično podporo ves čas. Mislim, da so bili ljudje izjemno zadovoljni, še posebej po prvem polčasu. Fantje so s to energijo prišli v tekmo. V nogometu je to normalno. Ko niste nagrajeni z golom in ko nimate rezultata … Če bi bil dober rezultat, nihče o tem ne bi govoril, tako je to nekaj normalnega …," je vse skupaj pokomentiral Stolica.

Članki iz rubrike