rosvita02 Odkrito.si

Priznanje: Rosvita Pesek spregovorila o prepirih z...

Ana_Bar_091 Svet24.si

Jasna Kuljaj povedala, kakšna bo njena prihodnost

marjan ogorevc Petisvet.si

Marjan Ogorevc: Človek lažje najde smisel ...

Vrtec_3 Svet24.si

Drama v vrtcu: Zalezovala je celo babice in dedke ...

camila s krono Svet24.si

Camilla bo kraljica, ker je tak zakon!

lado 7 Njena.si

Andrej Škufca razkril spol in ime otroka

Ana Dolinar Njena.si

Ana Dolinar bo spet mamica

nu
nu
19 12.07.2018 08:15:02

Sramotna poteza hrvaškega zvezdnika po tekmi: Na NIZKOTEN NAČIN provociral Angleže! Neokusno ... (video)

Profimedia
Vse kaže, da se Hrvati pač ne znajo veseliti po velikih zmagah.

Zakaj je bilo to potrebno? Tudi po polfinalni zmagi Hrvaške nad Anglijo si lahko postavimo enako vprašanje. Zakaj za vraga je bilo to potrebno? Tako kot smo se podobno spraševali ob kar dveh neokusnih in popolnoma nepotrebnih sporočilih Domagoja Vide - saj veste, 'Slava Ukrajini' - po tekmi z Rusijo, se lahko zdaj enako vprašamo tudi po zmagi Hrvaške nad Angleži.  Spet je bil v glavni vlogi branilec, a tokrat ne Vida, pač pa Šime Vrsaljko. 

Desni bočni branilec Atletica iz Madrida je na svojem Instagram profilu v živo oddajal dogajanje iz slačilnice po veliki zmagi v polfinalu svetovnega prvenstva. Vse lepo in prav, če ne bi dober prijatelj Jana Oblaka to priložnost izkoristil, da s svojimi oboževalci deli svoje misli po zmagoslavju. In če ne bi pri tem brez kakršne koli potrebe provociral Angleže. "Gremo delovni ljudje, ta večer bomo vse skupaj predvajali v živo ... Zlahka ... Pripravljeni smo ... Angleži pa-pa, pojdite spat, Hrvati so na vrhu. Gremo draga nacija, veselite se ... Angleži so bledi, gremo, treniranje ... Gredo domov, toda praznih rok. Zlahka. Joj, to je bilo ... 'šamaranje' od prve do zadnje minute ... In jasno, enajstmetrovk tokrat ni bilo ... Draga nacija, ciao ..."

Tako nekako bi lahko prevedli Vrsaljkovo javljanje, ki pa seveda veliko bolj avtentično zveni v hrvaškem jeziku, tako da se lahko o vsem skupaj prepričate v videoposnetku.

Članki iz rubrike