Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
10 12.07.2018 09:04:48

Velika neumnost ZVEZDNIKA Olimpije, ki je RAZBESNELA navijače, igralce in trenerja: Rdeči karton? Takole je ...

alesfevzer.com
Veliko neumnost si je na tekmi med Olimpijo in Qarabagom privoščil Abass Issah.

Mladi Ganec je v zaključku dvoboja med Olimpijo in Qarabagom po enem prekršku Azerbajdžancev nad njim povsem izgubil živce, zamahnil proti tekmecu in si povsem zasluženo prislužil predčasno pot v garderobo. S to potezo je razbesnel navijače, pa tudi svoje soigralce in trenerja. Kako ne bi, ko pa je Olimpija na tekmi ostala z 10 igralci, za povratno tekmo izgubila Issaha in ker zmaji niso prijavili ne Andrije Kaluđerovića ne Andresa Vombergarja ostala celo brez napadalcev ... Neumnost brez primere torej. 


"Kaj naj vam rečem? Dokler ne vidim posnetka … Sodniki zdaj dajejo rdeče kartone že za sam poskus udarca, že za samo mahanje z roko. Na žalost nas je ena nepremišljenost pripeljala v položaj, da igramo z desetimi igralci. In da na žalost ostanemo brez pomembnega igralca na povratni tekmi. Videl sem, da je imel spuščeno glavo, tudi sam se zaveda, kaj je naredil. Ekipa ne sme trpeti zaradi enega posameznika," je po tekmi rdeči karton svojega varovanca pokomentiral Stolica. 

In priznal, da mu je zelo žal, ker za kvalifikacije ni prijavil še katerega od napadalcev, predvsem Vombergarja. "Res mi je žal, moram priznati, predvsem zaradi Vombergarja. Situacija je takšna, da smo ga imeli prijavljenega še dva dni pred tekmo. Toda poškodba Branka Ilića nas je prisilila, da 24 ur pred tekmo prijavimo še enega branilca. In da poskušamo v napadu z dvema hitrima igralcema. Na žalost so pravila Uefe pri registraciji takšna, da smo se morali prilagoditi. A in B listo, ki sta formirani po njihovih pravilih … Nismo imeli dovolj mladih igralcev iz naše selekcije, zato smo morali prevzeti ta riziko. Čakali smo na Branka do 24 ur pred tekmo. Če bi bil sposoben igrati, bi Vombergar zagotovo bil na listi. In kot vidite, po navadi se takšne stvari, ko upaš, da bo šlo vse, tako kot je treba, zakomplicirajo. Toda igralci, ki so bili izbrani, morajo iti na povratno tekmo in morajo pokazati, kar so pokazali tokrat. Če bomo na tak način pristopili, upam, da bomo imeli veliko več športne sreče, verjamem, da lahko napredujemo v drugi krog," je zaključil Stolica. 

Značke: olimpija, abass, stolica

Članki iz rubrike