mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 11.07.2018 19:58:05

VIJOLIČASTI trenirali v Tirani, koliko DILEM glede začetne enajsterice ima DARKO MILANIČ? (foto)

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so se spoznali s prizoriščem obračuna proti Partizaniju.

Po prihodu v Tirano so se mariborski nogometaši nastanili v hotelu in se po kosilu ter krajšem popoldanskem počitku odpravili na stadion Selman Stermasi, kjer so opravili trening in se spoznali z igralno površino, na kateri se bodo na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa udarili s Partizanijem.

"Pričakujem zahtevno tekmo, vendar odločno, zelo dobro z naše strani," pravi Darko Milanič. "Spoznali smo jih, kolikor je bilo mogoče. Fantje so dobili vse informacije, opazno je, da tekmeci že nekaj časa igrajo skupaj. Imajo način, kako ogroziti nasprotnika. Imajo hitre, dinamične igralce v napadu, dovolj višine za prekinitve in tudi kompaktnosti pri branjenju. Moramo pa biti res zbrani ves čas, saj imajo tudi veliko temperamenta in predrznosti," o tekmecu z izbranimi besedami govori primorski strokovnjak.

2maribor dw
Drago Wernig - TAKA
Seveda je vznemirljivo vprašanje, s kakšno enajsterico bodo vijoličasti pritekli na igrišče. "Ni veliko dilem, imamo jasno strategijo, kako se postaviti na tej tekmi. Skušali bomo zadržati našo idejo in jo med tekmo uresničiti. Širina, možnost izbire je naša pomembna prednost. Vsi bodo med sezono dočakali svoj trenutek, enajsterice za prvo tekmo pa ne bi razkrival. Želim si, da bi delovali kot moštvo, evropsko, z ravnovesjem vseh linij, potem pa iz te organiziranosti pokazali našo igrivost in učinkovitost," je povedal Darko Milanič.

Galerija

Članki iz rubrike