rifelj 1 Odkrito.si

Gašper Rifelj zaključil plesno zgodbo

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

pravljična ženska, voda Petisvet

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj ...

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

sasa lešnjek Svet24.si

FOTO: Ambiciozna zvezda Briljantine ljubi osem let...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme presenetila s čudovito novico

henrik 3 Njena.si

Osupljivo: Henrik nekoč in danes

nu
nu
2 11.07.2018 19:58:05

VIJOLIČASTI trenirali v Tirani, koliko DILEM glede začetne enajsterice ima DARKO MILANIČ? (foto)

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so se spoznali s prizoriščem obračuna proti Partizaniju.

Po prihodu v Tirano so se mariborski nogometaši nastanili v hotelu in se po kosilu ter krajšem popoldanskem počitku odpravili na stadion Selman Stermasi, kjer so opravili trening in se spoznali z igralno površino, na kateri se bodo na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa udarili s Partizanijem.

"Pričakujem zahtevno tekmo, vendar odločno, zelo dobro z naše strani," pravi Darko Milanič. "Spoznali smo jih, kolikor je bilo mogoče. Fantje so dobili vse informacije, opazno je, da tekmeci že nekaj časa igrajo skupaj. Imajo način, kako ogroziti nasprotnika. Imajo hitre, dinamične igralce v napadu, dovolj višine za prekinitve in tudi kompaktnosti pri branjenju. Moramo pa biti res zbrani ves čas, saj imajo tudi veliko temperamenta in predrznosti," o tekmecu z izbranimi besedami govori primorski strokovnjak.

2maribor dw
Drago Wernig - TAKA
Seveda je vznemirljivo vprašanje, s kakšno enajsterico bodo vijoličasti pritekli na igrišče. "Ni veliko dilem, imamo jasno strategijo, kako se postaviti na tej tekmi. Skušali bomo zadržati našo idejo in jo med tekmo uresničiti. Širina, možnost izbire je naša pomembna prednost. Vsi bodo med sezono dočakali svoj trenutek, enajsterice za prvo tekmo pa ne bi razkrival. Želim si, da bi delovali kot moštvo, evropsko, z ravnovesjem vseh linij, potem pa iz te organiziranosti pokazali našo igrivost in učinkovitost," je povedal Darko Milanič.

Galerija

Članki iz rubrike