Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 18.06.2018 10:13:05

KAJ PA TOLE!? Brutalne Besede Zlatka Zahovića, ki jih bo ZELOOOO težko razložiti in požreti ...

Drago Wernig - TAKA
V pričakovanju mariborske tiskovne konference velja spomniti, kako daleč je šel športni direktor v "odstopu".

Potem ko je za naše kolege pri tiskani izdaji Ekipe SN napovedal, da nepreklicno zapušča Maribor po enajstih letih v vlogi športnega direktorja, je šel Zlatko Zahović v pogovoru za Delo nekaj dni pozneje še dlje. Ne samo da je potrdil svojo namero, brutalno ostro je udaril po predsedniku kluba Dragu Cotarju in natrosil besede, ki so preprosto nepovratne. Ali pač? Kot velevajo vesti iz Maribora, očitno vendarle niso.

"Odkar je predsednik Drago Cotar prevzel športni del kluba, Maribor ni več prvak. Mislim, da je stanje duha nesprejemljivo, o čemer največ povedo predsednikove besede med enim od obiskov slačilnice. Dejal je, da gremo naprej, četudi bo Maribor peti. Takšno razmišljanje po mojem prepričanju ne ustreza NK Maribor. To kaže na nespoštovanje do kluba in navijačev," je tedaj v pogovoru za Delo Zahović obtožil Cotarja in zanimivo bo videti, kako bosta te besede požrla. 

"V vseh družinah so prepiri," ponavadi radi rečejo pri Mariboru, in verjetno bodo kakšno podobno puhlico iz železnega repertoarja uporabili tudi tokrat. Morda si bodo izmislili kakšno novo, podobno, a verjetno bo šla v isto smer. So pa bile besede tokrat tako hude, da bo zanimivo videti, kako jih bosta predsednik in športni direktor zapakirala ob dodatnih vprašanjih na to temo. Razen seveda, če se zgodi - o čemer se v določenih krogih prav tako govori -, da bi se Cotar za ceno Zahovićevega nadaljevanja povsem umaknil iz kluba ...  

Značke: maribor, zahovič, cotar

Članki iz rubrike