Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 18.06.2018 08:22:42

Kakšna bo usoda Zlatka Zahovića pri Mariboru? Bo OSTAL ali ODŠEL? Trditev, ki ne dopušča dvoma! Zahović bo ...

Drago Wernig
Danes točno opoldne so v Ljudskem vrtu sklicali novinarsko konferenco.

Dolgo so bili tiho, dolgo so razmišljali, tuhtali, se pogovarjali. Pri Mariboru se več kot dva tedna po tem, ko je Zlatko Zahović našim kolegom iz tiskane izdaje EkipeSN potrdil, da ni več športni direktor vijoličastih, niso oglašali in niso dajali nikakšnih pojasnil. Zdaj se bo vse skupaj spremenilo. Danes točno opoldne so namreč pri štirinajstkratnih slovenskih državnih prvakih sklicali novinarsko konferenco, na kateri naj bi "predstavili aktualne klubske novice in prihodnje smernice delovanja kluba."


Kot smo zapisali že včeraj, naj bi bila danes ob 12. uri torej dokončno znana usoda Zlatka Zahovića v vlogi športnega direktorja kluba. Za zdaj lahko le ugibamo, kaj so se odločili pod Kalvarijo, čeprav glede na dogodke iz zadnjih dveh, treh dni, ko sta se sestala Zahović in predsednik kluba Drago Cotar ne bi bilo več presenečenje, če bi najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance ostal športni direktor kluba. 

Še več, pri Siolu trdijo, da se bo to zagotovo zgodilo. "Napovedoval se je vstop v novo klubsko poglavje, kjer naj bi glavne kadrovske rešitve vlekel dolgoletni Zahovićev sodelavec Miran Pavlin, a naj bi po naših informacijah vendarle prišlo do preobrata. Najboljši strelec slovenske reprezentance vseh časov je dosegel dogovor s predsednikom Dragom Cotarjem, tako da bo ostal zvest delu v NK Maribor," so zapisali pri Siolu. Celoten članek si lahko preberete tukaj.

Članki iz rubrike