reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 17.06.2018 20:33:38

Po molku KONČNO sporočilo iz LJUDSKEGA VRTA. Vse kaže, da je negotovosti glede Zlatka Zahovića KONEC. Vse bo znano v ponedeljek TOČNO OPOLDNE!

alesfevzer.com
Mariborčani se bodo naposled odzvali na nastale razmere.

Bo Maribor po 11 letih svojo pot nadaljeval brez Zlatka Zahovića ali vendarle še naprej z njim? To ostaja nadvse vroče vprašanje, čakanja na odgovor pa naj bi bilo zdaj naposled konec. Za zdaj ostaja znano le to, da sta predsednik Drago Cotar in športni direktor v odstopu v petek več kot pet ur sedela za isto mizo. Glede na pretekla dogajanja tako dolg pogovor prav gotovo predstavlja precejšnje presenečenje in skoraj nemogoče se je izogniti občutku, da so se stališča sprtih strani morda znova zbližala do te mere, da nadaljnje sodelovanje nikakor ni (več) izključeno … In ne bi bilo (več) presenečenje.

Končni odgovor bomo očitno dočakali v ponedeljek. Točno opoldne. Iz klubskih pisarn mariborskega prvoligaša je namreč priromalo vabilo na tiskovno konferenco, ki se bo prvi delovni dan novega tedna v konferenčni sobi stadiona Ljudski vrt pod vzhodno tribuno začela ob 12. uri. "Predstavili bomo aktualne klubske novice in prihodnje smernice delovanja kluba," so zapisali vijoličasti.

Članki iz rubrike