Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 13.06.2018 17:36:29

Zlatan Ibrahimović je izpostavil igralca, ki bosta DOMINIRALA NA MUNDIALU

Profimedia
Zlatan Ibrahimović je kar nekoliko jezen, ker ga švedski selektor Janne Andersson ni vključil v moštvo za svetovno prvenstvo v Rusiji.

Toda Ibrakadabra zna vselej poskrbeti, da se o njem govori in piše. Tako je tokrat spregovoril o igralcih, ki naj bi po njegovem mnenju obeležili dogajanje na zboru najboljših svetovnih reprezentanc.

Mogoče se vam bo njegova napoved zdela nekoliko presenetljiva, toda 36-letni Šved je prepričan, da bo na mundialu zablestel njegov bivši soigralec pri Manchester Unitedu Paul Pogba. "Zagotovo ga moram izpostaviti. Vsi vedo, da je hiter in tehnično odlično podkovan," je dejal Ibrahimović.

pogba re
Reuters
Vendar to ni bilo vse, kar je imel za povedati. Član Los Angelesa vlogo glavnega favorita za naslov prvaka pripisuje Francozom, zato je iz te reprezentance izpostavil še eno ime. "Mbappe je vzhajajoča zvezda, ki lahko ponudi še veliko več, da bi ga videli na samem vrhu, vendar bo tja zagotovo prišel. Trenutno je veliko igralcev, ki navdušujejo, zato lahko rečem, da bo na prvenstvu dominiral še kakšen, o katerem v tem trenutku mogoče nihče niti ne razmišlja," je zaključil Ibrahimović.

Članki iz rubrike