Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
9 11.06.2018 20:35:44

NOVI TRENER OLIMPIJE se je na na neverjeten način odzval na ‘penal’, iz Novega Sada pa je odšel zaradi obiska …

Sportski Žurnal
Osemintridesetletni Ilija Stolica, ki bo v novo sezono popeljal nogometaše Olimpije, je nazadnje sedel na klopi Vojvodine.

Olimpija je naposled imenovala novega trenerja. Milan Mandarić je zaupanje namenil obetavnemu srbskemu strokovnjaku Iliji Stolici, ki je nazadnje sedel na klopi Vojvodine.

Novi Sad je zapustil v začetku aprila, nekaj dni prej pa je nase v Nišu opozoril tudi z nevsakdanjo potezo, ko je že v 74. minuti dvoboja zapustil klop in se samovoljno odpravil na tribuno. To je bila oblika protesta zaradi dosojene najstrožje kazni za Radnički, ki je po mnenju novega stratega zmajev, in še koga, ni bilo, poteza gostujočega trenerja je močno odmevala.

Kmalu zatem pa se je torej odločil posloviti s klopi rdeče-belih, ki jih je prevzel 25. decembra 2017. Odšel je zaradi neurejenih razmer v klubu. "Ne morem delati v okolju, ki ni enotno, ampak je povsem razdeljeno. V takšnih okoliščinah ni mogoče ustvariti zmagovalnega vzdušja, prav tako je nemogoče doseči kakšen odmevnejši rezultat," je takrat pojasnil Ilija Stolica.

V zmajevem gnezdu trenutno o pretirani enotnosti ne moremo govoriti, a morda se bodo razmere zdaj spremenile in uredile, Ilija Stolica pa je razkril tudi trenutek, po katerem poti nazaj ni bilo več. "Kaplja čez rob je bil prihod skupine navijačev na trening z zahtevo, da se pogovorijo z igralci. Zadeve v klubu se niso izboljševale tako hitro, kot sem si želel, ampak to lahko razumem, nisem pa mogel dovoliti, da posamezne skupine ljudi žalijo dostojanstvo igralcev in športa."

Članki iz rubrike