Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2018 09:56:54
Deli članek:

Dolgoletni reprezentant in nekdanji član Olimpije že razblinil VSE DVOME: Nova pogodba, toda z istim klubom

www.alesfevzer.com

Izkušeni nogometaš podaljšal pogodbo s svojim klubom.

V tem poletju bi postal nogometaš brez pogodbe, toda še preden bi se to zgodilo, je Andraž Kirm že razrešil vse dvome glede svoje prihodnosti. Kariero bo nadaljeval pri klubu, pri katerem je igral že v naslednji sezoni, dolgoletni slovenski reprezentant je namreč podaljšal sodelovanje z Domžalami.

"Zelo sem vesel, da smo se dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Rad bi se zahvalil trenerju, njegovemu štabu, predsedniku in seveda športnemu direktorju za izredno korekten odnos. Tukaj sem se vedno dobro počutil, Domžale so moj klub, zato se že veselim prihodnjih izzivov v rumenem dresu. Komaj že čakam, da se začnejo priprave, z njimi pa hitro prihajajo tudi evropske in ligaške tekme, na katerih se nadejamo čim boljšega rezultata," je po sklenitvi nove pogodbe povedal 33-letni Kirm.

Športni direktor Matej Oražem je dodal: "Andraž je navkljub težavam s poškodbami ogromno pripomogel k uspehom ekipe. Je pravi profesionalec, tako na kot tudi ob igrišču, zato je logično, da smo si ga želeli zadržati vsaj še eno leto. Verjamem, da so njegove poškodbe preteklost in da bo že na prvih tekmah sezone pripravljen. Prepričan sem, da bo s svojim znanjem in izkušnjami znova izredno pomemben člen naše zasedbe."