zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 07.06.2018 19:50:27

NEVERJETNO! Predsednik nižjeligaša RAZKRIL, kdo bo novi trener madridskega Reala

Profimedia
Kdo bo novi trener madridskega Reala je vprašanje, na katerega nestrpno pričakuje odgovor ves svet. Kdo bo torej stopil v Zidanove čevlje?

Kandidati so hitro zaokrožili po kuloarjih, praktično takoj po tisti znameniti novinarski konferenci dosedanjega trenerja Zinedina Zidana, ko je ta odstopil iz mesta trenerja evropskih klubskih prvakov.

Vendar, da bi na takšen način javnost izvedela za novega stratega kraljevega kluba, si vodilni možje na čelu s predsednikom Florentinom Perezom niso predstavljali. Vročo informacijo je v svet poslal predsednik nižjeligaške Murcie Victor Galvez, ki je pred številnimi novinarji dejal: "Novi trener Reala bo Guti. Mi smo ga želeli, tako da bi rad videl, da bi Zidane ostal na svojem mestu, saj bi v tem primeru zaključili posel s Gutijem."


Danes 41-vezist Jose Maria Gutierrez Hernandez ali krajše Guti je otrok Reala, v tem klubu je igral domala vso svojo kariero (razen zadnje sezone, ki jo je preživel v Bešiktašu), nazadnje je deloval v Realovi mladinski ekipi.

Guti je kot igralec trikrat osvojil ligo prvakov, petkrat naslov španskega prvaka in dva Interkontinentalna pokala.

Med protikandidati Gutija so se omenjali še Mauricio Pochettino, ki bo kot kaže ostal v Tottenhamu, Massimiliano Allegri, ki bo kot kaže ostal v Juventusu, in tudi - malo za šalo, malo zares - hrvaškega stratega in nekdanjega trenerja Maribora Krunoslava Jurčića, ki ga je na ta seznam uvrstila stavnica Germania Sport. Z zelo visokim koeficientom 999.

Značke: real-madrid, guti

Članki iz rubrike