Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2018 08:28:12
Deli članek:

DVOMOV NI VEČ! Prvi Mandarićev kandidat za trenerja Olimpije se je menda DOKONČNO ODLOČIL, ali bo ponudbo sprejel ali ne

Nikola Miljković

Kdo bo novi trener Olimpije?

Igor Bišćan je že preteklost Olimpije, toda kdo bo v novi sezoni sedel na klopi tako državnega kot tudi pokalnega prvaka zmajev? Sprva se je zdelo, da bo to skoraj zagotovo Slaviša Stojanović, toda vse bolj se zdi, da temu dejansko ne bo tako. Kot poroča Dnevnik, je nekdanji slovenski selektor zdaj končno sprejel odločitev in Milanu Mandariću menda rekel - NE!

"V javnosti krožijo različne interpretacije glede Stojanovića, ki naj bi sprva pokazal interes za prevzem članskega moštva Olimpije, vendar naj bi se pozneje brez konkretnih pojasnil ohladil. Naši viri zagotavljajo, da zdaj niti Olimpija ni več zainteresirana za Stojanovića," so zapisali v časniku Dnevnik, pri katerem so dodali, da zdaj Mandarić novega trenerja išče predvsem na prostoru nekdanje skupne Jugoslavije. Bi novi trener lahko postal Zvonimir Soldo? Za slednjega je pred časom močno navijal predvsem njegov dobri osebni prijatelj in Mandarićev najtesnejši sodelavec Sead Karaselimović. Dnevnik ob tem dodaja, da bi novi trener ne glede na vse lahko bil znan že danes.