Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jurij Završnik
Jurij Završnik
06.06.2018 08:13:28
Deli članek:

Mandarić bo kljub dodatnemu premisleku odpustil Igorja Bišćana! Našel je tudi že zamenjavo za odličnega Hrvata!

Drago Wernig - TAKA

Kaj se dogaja v Olimpiji? To v tem trenutku ve samo predsednik kluba Milan Mandarić. Pa še on spreminja razpoloženje kot aprilsko (ali pa današnje) vreme – od sonca visoko na nebu do nevihtnih oblakov ter strele in groma. Ali bo danes res znana dokončna odločitev o trenerju?

Včeraj s(m)o vsi pričakovali, da se bo predsednik ŠD NK Olimpija izjasnil glede novega trenerja. Mandarić in Bišćan sta imela sestanek že v ponedeljek, nato včeraj, danes ga bosta imela spet ...


Vse skupaj postaja že precej smešno. V ponedeljek naj bi bil predsednik slovenskih prvakov odločen, da Bišćan ni več trener. Toda verjetno ni pričakoval tako ostrega odziva javnosti in predvsem najzvestejših navijačev zeleno-belih. Verjetno je včeraj zjutraj Milan Mandarić začel omahovati in po tem, ko naj bi Bišćan v Ljubljano iz Zagreba prišel samo zaradi podpisa o odhodu, ga je predsednik Olimpije verjetno spet začel prepričevati. Ni povsem jasno, kakšni so bili tokrat Mandarićevi argumenti, da zadrži Bišćana, toda ... Morda pa je bilo v igri tudi nekaj popolnoma drugega. Bolj kot ne je jasno (oziroma to vedo povedati ljudje, ki predsednika Olimpije dobro poznajo), da ima Mandarić svojevrstne značajske lastnosti in tako tisto, kar si »zapiči v glavo«, tudi stori. Če se je torej res odločil, da bo prekrižal Bišćana pri Olimpiji, potem je hrvaški trener že vodil svojo zadnjo tekmo v majici Olimpije.

Tudi zaradi tega nekateri kot razlog za to, da pri Olimpiji včeraj niso sporočili razhoda z Bišćanom, navajajo možnost, da še niso imeli stoodstotne potrditve novega trenerja in oziroma ali ... Ali pa pri Olimpiji včeraj še niso sporočili, da je Bišćan nekdanji, samo zato, ker se predsednik in nekdanji igralec Liverpoola nista mogla dogovoriti o višini odpravnine za predčasno prekinitev pogodbe (Bišćan je imel pogodbo še za eno sezono). In Bišćan se bo danes iz Zagreba spet pripeljal v Ljubljano na pogovor s predsednikom. Enkrat se bo nekdo že moral odločiti.

Če bo Mandarić danes pomahal Bišćanu v slovo, se bo z 99-odstotno zanesljivostjo na klop Olimpije usedel nekdanji slovenski selektor Slaviša Stojanović.


CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.