Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
18 04.06.2018 16:47:45

UF, TOLE JE OSTRO in bo odmevalo! Galić PO VOLITVAH nad tiste, ki se imajo za večje Slovence

Včerajšnji izid državnozborskih volitev je očitno zelo razjezil nekdanjega reprezentanta Marinka Galiča, ki je stresel vso jezo proti tistim, ki želijo 'Slovenijo brez ičev'.

Prek facebooka je tako objavil celo plejado čustvenih izbruhov, argumentov in na koncu tudi žaljivk (s katerimi je šel občutno predaleč). Nekdanji slovenski reprezentant je ostro nastopil proti po njegovem mnenju nestrpnim sporočilom, proti deljenju na nacionalnosti ter priimke. 

Njegov zapis objavljamo v celoti, nelektoriran, nepopravljen in necenzuriran. 

"Vsem tistim, ki ste srečni, da so se včerajšnje volitve izšle, kot so se (vseeno mi je, kdo in kdaj bo sestavil in vodil vlado), sporočam, da kljub temu, da se zdaj duvate okoli, kako je končno zmagala Slovenija ter kako je treba počasi iz države odngnat vse južnjake na ič, ne boste mogli nič, ker vas je tudi med zmagovalci manjšina. Vem in verjamem, da je večina v vseh strankah normalnih in niso nacionalistično nastrojeni, saj jim ni v interesu, da bo Slovenija postala država z le 200.000 slepih in nepravilno vzgojenih prebivalcev. Kako si kdorkoli, ki se piše Novak, Debevc, Javornik...ali imenuje Janko, Janez, Lojze ipd., drzne "ponosno" hvaliti, kako so končno premagali južnjake? Od kod jim pravica, da se imajo za večje Slovence od npr. Dragića, Dončića, Zahovića, Karića, Milinoviča, Iličića in moje malenkosti Galića? Vedite, da smo vsi našteti veliko večji Slovenci od vas samih, ptrdvsem pa večje in boljše osebe."

"Zdaj se nekateri obnašate, kot da ste spili Red bull in ste dobili krila za pljuvanje po južnjakih, ki so vam neštetokrat prinesli veselje in smeh na obraze, radost v življenje ter vsaj za kakšen dan razlog, da ne razmišljate o vsakodnevnih problemih. Vedite, da sem večji Slovenec od marsikoga, ki se šopiri in celo grozi, saj sem ponosno in z velikim veseljem igral za to državo, se smejal in jokal, celo zdravje dal za to državo. Zato še enkrat objavljam sliko s tekme Romunija-Slovenija, ko smo se uvrstili na svetovno prvenstvo, kjer sem bil ponosno ovit v NAŠO zastavo in jokal od sreče."

"Za konec vsem tistim, ki želite čisto Slovenijo brez ičev še samo to: Odjebite seljačine nevaspitane i jadne! Neka vam Bog pomogne."

"Če ne veste, kaj to pomeni, imate v bližini 100% nekoga, ki je malce južni in vam z veseljem prevede. Lep dan vsem, južnim, severnim, vzhodnim in zahodnim"

Članki iz rubrike