stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 20.05.2018 18:02:34

NEYMAR poleti odhaja iz PSG-ja? Jezen je, ker KLUB NI USLIŠAL njegove velike želje!

Reuters
Poletje bo zelo zanimivo tudi za PSG in njegovega največjega zvezdnika Neymarja, ki bi po samo enem letu utegnil zapustiti francosko prestolnico.

Brazilec trenutno okreva po poškodbi noge, govorice o njegovem odhodu pa ne pojenjajo, še več, zdi se kot da so vedno glasnejše. Zanj se zanima madridski Real, trener Zinedine Zidane pa je celo povedal, da bo o morebitnem Neymarjevem prihodu govoril takoj po finalu lige prvakov.

S tem je jasno dodal še nekoliko olja na ogenj. Toda francoski mediji so se dokopali novih informacij o Neymarjevem odhodu. Poročajo namreč o tem, da je celo nameraval ostati v Parizu, vendar so se stvari močno zasukale. Za to je kriva menjava trenerja, saj je Unaija Emeryja nasledil Thomas Tuchel, ki Neymarju nikakor ni všeč.



Še več, Neymar se je trudil, da bi klub pripeljal Joseja Mourinha, kar je tudi povedal upravi PSG-ja. Toda slednja ga ni poslušala in je namesto Portugalca angažirala Nemca. To naj bi bila kaplja čez rob in Neymar naj bi resnično poleti zapustil PSG. Zdaj je treba počakati, kako se bo na vse skupaj odzval Real.

Dejstvo je, da je Neymarja v domovini, kjer je bil na rehabilitaciji, obiskal tudi lastnik PSG-ja Nasser El-Khelaifi, ki ga je skušal prepričati, naj ostane v klubu.

Članki iz rubrike